ANTALYA'da yazdan kalma gunler yaşanıyor. Dunyaca unlu Konyaaltı Sahili'ne gelenler aralık ayında denize girip guneşlendi.
Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının 19 derece olarak olculduğu Antalya'da guneşli havayı gorenler sahile koştu. Dunyaca unlu Konyaatı Sahili de Rus ve İranlı turistlere ev sahipliği yaptı. Bolgedeki otellerde kalan turistler, denize girip guneşlenirken, cocuklar da kumda oynadı. Sahile gelen Antalyalılar ise guneşli havada yuruyuş yaptı.
Antalya'da yaşayan emekli Osman Nuri Gozuotlu, sahilde yuruyuş yapıp, zaman gecirdi. Koronavirus onlemlerine dikkat ettiğini anlatan Gozuotlu, "Dunyanın en guzel şehrinde yaşıyorum. Fotoğraflar cekerek sosyal medya hesaplarımda paylaşıyorum. Pandemi kuralları cercevesinde yaşantımızı surduruyoruz. Biraz daha guneş banyosu yapıp evime doneceğim" dedi.Ozlem Yaprak da dedesi ve anneannesi ile birlikte sahile geldiğini soyledi. 65 yaş ustu aile buyuklerine eşlik ettiğini anlatan Yaprak, "Pırıl pırıl bir hava var. Dedeme ve anneanneme eşlik ediyorum. Onlarla birlikte yuruyuş yapıp sahilde denizi izliyoruz. Antalya'da yaşayanlar olarak şanslıyız" diye konuştu.