Kecioren Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye bunyesinde hizmet veren kreşlerin sayısını artırdıklarını kaydederek, 200 oğrenci kapasiteli yeni 'Kreş Adası'nı onumuzdeki gunlerde hizmete acmaya hazırlandıklarını belirtti. Altınok, "Soz verdiğimiz gibi ilcemizde kreşlerimizin sayısını artırdık, mevcut kreşlerimizi de yeniden duzenledik. Cocuklarımızı iyi yetiştirmek icin onların eğitim alacakları alanların kapasitesini artırıyoruz. Geleceğimize yatırım yapmayı surdureceğiz" dedi.
"Temel eğitim onemli"
Kecioren Belediyesi olarak eğitime destek projesi kapsamında ilcedeki kreşlerin sayısını artırmaya devam edeceklerini de kaydeden Altınok, şunları aktardı:
"Cocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmemiz icin temel eğitim oldukca onemli. Bugunun cocuğu yarının buyuğu ve aynı zamanda ulkemizin, devletimizin ve milletimizin de geleceği demektir. Biz de cocuklarımıza daha iyi bir eğitim hizmeti sunabilmek icin surekli mesai harcıyor, bunun gayretiyle gece gunduz calışıyoruz. Kreşlerimizin sayısını artırdık, mevcut kreşlerimizi de yeniden duzenledik. Ayrıca şuan hizmet veren kreşlerimizi denetliyor, en kucuk bir eksilik olduğunda da anında mudahale ediyoruz". - ANKARA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı