Erzincan Oğretmen Akademisi kapsamında 2020 Yılı TUBİTAK 4006 Bilim Fuarları bilgilendirme online semineri yapıldı.
2021 yılı 4006 TUBİTAK Bilim Fuarları 9. Destekleme Programı kapsamında 23 Kasım 2021 - 22 Ocak 2021 tarihleri arasında başvurusu alınacak olan program hakkında Erzincan İl Milli Eğitim Mudurluğu Ar-Ge birimi koordinatorluğunde planlanan ve Erzincan Oğretmen Akademisi kapsamında gercekleşecek olan "TUBİTAK 4006 Bilim Fuarları Bilgilendirme Toplantısı" zoom uzerinden online cevrimici ortamda yapıldı.
İlgili online seminere İl Milli Eğitim Muduru Aziz Gun, Strateji Geliştirme Birimi Şube Muduru Huseyin Erol, ilce duzeyinde bircok İlce Milli Eğitim Muduru, Şube Muduru, Okul İdarecileri ve 274 oğretmen katılım sağladı. Acılış konuşmasını İl Milli Eğitim Muduru Aziz Gun'un yaptığı seminerin moderatorluğunu Ar-Ge biriminden Adnan Erhayat Fırat yaptı. Seminere misafir eğitmen olarak Kahramanmaraş Ar-Ge biriminden Emre Arıcı'nın katıldığı online seminer yaklaşık 1,5 saat surdu. Seminer kapsamında 2021 yılı TUBİTAK 4006 Bilim Fuarları başvuruları konusunda ildeki toplam 274 oğretmene bilgi verildi. - ERZİNCAN