A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı sporcusu Meliha İsmailoğlu, korona virus sebebiyle 2021 yılına ertelenen Tokyo Olimpiyatları'nda ilk hedeflerinin gruptan cıkmak olduğunu soyledi.
VakıfBank Spor Kulubu'nun ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrubeli oyuncusu Meliha İsmailoğlu, markalar dunyası ve spor sektorunu bir araya getiren Brand & Sport Summit etkinliğinde konuştu. Sozlerine sporla, voleybolla ilgilenen genclere tavsiyelerde bulunarak başlayan milli sporcu, "Cesaret her zaman bizim icin hicbir zaman vazgecmemektir. Başarı iniş cıkışı barındıran zorlu bir surectir. Ben de bu surecte ter doktum, bazen goz yaşı doktum. Başarıya ulaşan asla vazgecmeyendir. Genclerimize seslenmek istiyorum; asla vazgecmeyin. Başarılarınıza bir yenisini eklemek icin daha cok calışın" acıklamasını yaptı.

"ORADA TURK KADINININ GUCUNU GOSTERMEK İSTİYORUZ"
Korona virus sebebiyle 2021 yılına ertelenen Tokyo Olimpiyatları'nda milli takım olarak hedeflerinin de bahseden İsmailoğlu, "Ulkemin kadınlarını olimpiyatlarda temsil edeceğimiz icin buyuk sorumluluk duyuyoruz. Bu yazı buyuk heyecanla bekliyorduk. Hemen gitmek istiyorduk. Ancak pandemi nedeniyle bu mumkun olmadı. Ama oncelikle amacımız sağlık bir şekilde gidip turnuvayı tamamlamak. Mili formayı giydiğimiz zaman arkamızda buyuk bir kitle olduğunu biliyoruz. Oncelikle gruptan cıkmayı hedefliyoruz. Sonra da gidebildiğimi yere kadar gitmek istiyoruz. Orada Turk kadınının gucunu gostermek istiyoruz" şeklinde konuştu.
(Uygar Aydın/İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı