Malatya Milli Eğitim Muduru Battal Kanbay, Anadolu Ajansının (AA) duzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
Kanbay, makamında, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt ici ve dışında cektiği, "haber, "yaşam" ve "spor" kategorilerinde oylamaya sunulan kareleri inceledi.

Spor kategorisinde Okan Coşkun'un "Futbol Ozlemi"ni secen Dağdeviren, haber kategorisinde Ozkan Bilgin'in "Van'da cığ felaketi" yaşam kategorisinde ise Muhammed Said'in "Muhammed bebeğin mutluluğu" başlıklı karesine oy verdi.
Kanbay, fotoğrafları secmekte zorlandığını belirterek, "Malaya'nın buyuk değerleri olan Maco Orhan ve Fatma ninemizin fotoğrafını oylamaktan gurur duydum. Cunku taraftar olmak evde televizyon başında takip etmek değildir. Taraftar olmak takımın en zor şartlarında yağmur, kar ve sıcak gun demeden takımını desteklemektir. Otobuslerde ter dokmek, ac kalmaktır, taraftar olmak. Bu dediklerimin hepsini bu iki insan yerine getiriyor. Bu iki insanın ellerinin opulmesi gerekiyor. Bu insanlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum." dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Okan Coşkun