Youtube dunyasının en unlu isimlerinden olan Oğuzhan Uğur'un hayatı cok merak ediliyor. Peki Oğuzhan Uğur kimdir, nereli, doğum tarihi kac, aslen memleketi nereli, evli mi, sevgilisi var mı, boyu ve kilosu kac?
[h=3]OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?[/h]Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984, Ankara doğumlu, Turk muzisyen, film yonetmeni, senarist ve internet unlusu.

Oğuzhan Uğur doğum tarihi : 29 Ocak 1984
Oğuzhan Uğur kac yaşında : 36 yaşında
Oğuzhan Uğur mesleği ne : Turk muzisyen, film yonetmeni, senarist ve internet unlusu.
Oğuzhan Uğur Youtube kanalının adı ne : Babala TV
Oğuzhan Uğur nereli : Ankara doğumlu
Oğuzhan Uğur burcu ne : Kova
Ankara'da dunyaya geldi. Universite oğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav'ın yardımcılığını yaptı. 2011 yılında vizyona giren "Ağır Abi" isimli filmin yonetmenliğini ve senaristliğini yaptı. 2012 yılında "Cok Şukur" isimli ilk albumu piyasaya cıktı . Ardından ceşitli single albumler ve şarkılarına cektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıc'ın "Leyla" isimli şarkısına cekilen video klibin yonetmenliğini ustlendi. İkili daha sonra birlikte "Mağlubiyet" isimli bir duet şarkı da cıkardı.
Akdeniz Universitesi Guzel Sanatlar Fakultesi fotoğraf bolumunden mezun olan Oğuzhan Uğur, 2017 ortalarından beri "Budabi", "BaBaLa Tv" ve "Onedio" isimli YouTube kanallarında icerikler hazırlamaktadır.
[h=3]OĞUZHAN UĞU FİLMOGRAFİ[/h]2011 : Ağır Abi (Yonetmen, senarist)
2015 : Pişt
2016 : Bizans Oyunları
2019 : Kırk Yalan (Tahsin)
2020 : Exatlon Challenge Turkiye (Sunucu)
[h=3]OĞUZHAN UĞUR ŞARKILARI[/h]Albumler:
Cok Şukur (2012)
Single albumler:
Terbiyesizim (2012)
Panpa (2012)
Birinci Vazife (2013)
İstemiyorum (2013)
Sağ Salim (2014)
Bal Prensesi (2014)
Dengi Dengine feat. Ege Cubukcu (2014)
Biyolojik Unsur (2015)
Mağlubiyet (2016)