Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Soylemezsem Olmaz programının sunucuları salı gunu yayınlanan bolumde Nihal Candan'ı konuk aldı. Sivri diliyle tanınan Arto ise canlı yayında Candan'a "Sen kimin parasıyla o luks otelde kalıyorsun" diye sorunca Seren Serengil mudahale ederek sormaması gerektiğini soyledi. Bunun uzerine program sunucuları arasında gerginlik cıktı.
[h=3]"BENİ KISKANAN PACOZLARIN AĞZINA LAF VERİYORSUN"[/h]Dun yayınlanan bolumde ise bu konuyu acan Serengil, Arto'ya donerek "İş arkadaşlarına calışırken hakaret ettiğin icin belki ondan sana boyle davranıyorumdur. Hayatım boyunca hic kimse bana ikiyuzlu demedi, hic oyle biri de olmadım. Karakterim ve duruşum hep baki oldu. Evime cağırdığım ya da konuk aldığım kişi kim olursa olsun benim davranış bicimim ve şeklimin daha fazlası olamaz. Eğer sen bana ikiyuzlu diyorsan bunun altını doldurman gerekiyor. Unutma ki sen de bizim misafirimizdin şimdi buradasın. 25 yıllık arkadaşımsın ve benim boyle bir karakterimin olmadığını biliyorsun. Zaten beni o kadar cekemeyen, kıskanan pacozlar var ki sen onların ağzına laf veriyorsun" ifadelerini kullandı.

[h=3]"BENİM SORU SORMA TARZIM BU"[/h]Serengil'in sozleri uzerine konuşan Arto ise "Benim de tarzım oydu. İstediğimizi sorabiliriz tabi ki. Ben sana ikiyuzlu derken o anlamda soylemedim sen de bunu biliyorsun. Ben orada kimseyi kayırmayalım anlamında soyledim" dedi.
Bir sure bu konu uzerinde konuşan iki unlu yorumcu, yaşanan gerginliklerin ozel hayatlarına taşınmadığını ve bu konunun uzerine aralarında bir kusluk olmadığını soyledi.