Tosya Kaymakamlığı, ilcede soğuk havalarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları icin yardım kampanyası başlattı.

Kastamonu'nun Tosya ilcesinde bulunan sokak hayvanları icin Kaymakamlık harekete gecti. Bu kapsamda Tosya Kaymakamlığı tarafından ilcede bulunan sokak hayvanları icin yardım kampanyası duzenlendi. Kampanya icin sosyal medya hesabından duyuruda bulunan Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, "Hem havaların soğuması hem de lokanta ve restoranların paket servis harici kapalı olması nedeniyle yemek artıklarından beslenemeyen sokak hayvanlarımız icin tedbir alma zamanı. Şehrin belirli yerlerine koyacağımız beslenme noktaları ve Kaymakamlığımızın onculuğunde yapıldıktan sonra Yaşat-Sev Tosya Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği ile hayvanseverlerin kullanımına sunacağımız kopek barınağı icin sizlerin de katkılarını bekliyoruz. Yapacağınız bağışlarla duzenli mama alımına da katkı sağlayabilirsiniz. Gecen yıl Kaymakamlığımız tarafından başlatılan 'Patiler Uşumesin' kampanyamıza bu yıl da ilgi ve yardımlarınızı istirham ediyorum" dedi. - KASTAMONU
Kaynak: İhlas Haber Ajansı