Kastamonulu iş adamı eski milletvekili Murat Demir, TBMM Adalet Komisyonu Başkanlığı gorevine gelen Yılmaz Tunc'u ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.
AK Parti 26. Donem Kastamonu Milletvekili Murat Demir, TBMM'de Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunc'u makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından acıklamada bulunan AK Parti 26. Donem Kastamonu Milletvekili Murat Demir, "Adalet Komisyonu Başkanımız ve Bartın Milletvekilimiz kadim dostum Sayın Yılmaz Tunc beyi makamında ziyaret ederek pandemi surecinden dolayı gecikmiş olsa da yeni gorevi icin hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Kendisine gosterdiği ilgi alaka icin teşekkur ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Demir, "Ayrıca Turk siyasetinin tecrubeli ismi 24., 25. ve 26. donem Yozgat Milletvekili Sayın Op. Dr. Ertuğrul Soysal ağabeyimizi Ankara'da ki calışma ofisinde ziyaret ettik. Ulke gundemine pandemiye ve siyasete dair uzunca sohbet ve istişare etme olanağımız oldu. Kendisine ilgi ve alakası icin cok teşekkur ediyorum, yoğun calışma temposunda başarılar diliyorum" diye konuştu. - KASTAMONU
Kaynak: İhlas Haber Ajansı