Eşimle kavga ettim sonra barıştım eniştem altınlarımın parasını aldı vermiyor
Kadınca0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimle kavga ettim sonra barıştım eniştem altınlarımın parasını aldı vermiyor
-
15-09-2019, 13:07:17Kayıtlı Üyemerhaba bayanlar ben sayfada yeniyim şoyle bir sorunum var sizin fikirlerinizi alayım dedim.ben 3,4 ay once kadar eşimle boşanmanın eşiğine geldik biz kacarak evlendik ama evlendikten sonra eşim benim ailemin cıkardığı sorunlardan vs vs bi takım kafasında kurduğu duşuncelerden benden soğumuştu kotu davranıyordu ben daha fazla dayanamayıp şehir değiştirdim kocamdan kactım bi arkadaşıma sığındım sonra benim ailem ve eşim beni aramaya koyuldular 1,2 hafta sonra yerimi oğrendiler ama ben eşime cok kıZgındım ailemi tercih ettikce ondan boşanmayı kafama koymuştum o zamanlar neyse ablam ve eniştem beni almaya geldi aldılar onların yaşadığı yere gittik ama ben psikolojikten alt ust olmuşum kimseyle konuşmuyorum yemiyorum icmiyorum cokkotu durumdaydım ablama bırakmıştım herşeyi ablam benim altınlarımı bileziklerimi yuzuğume kadar herşeyimi aldı ve sattı ben istemedim ama aklıma girdi sattırdı. Eşim defalarca aramış ağlamış ozur dilemiş hicbirini soylemediler eniştem ona kufur edip onun enişteme yazdığı kufur mesajlarını okutup beni ondan soğuttular bigun arama şansım oldu ve konuştuk ablam ve eniştem boyle davranınca ben işkillendim bu arş buyun param eniştemde bebem oğrendim ki eniştem o parayla tutun almış tutun parası gelince geriverecekmiş falan ama vermedi avukat tutmuştuk feragat ettiğim halde eniştem o parayıavukaata verdiğini soyleyip bana 5 kuruş vermedi biz eşimle barıştık tabi ama valizim falan ablamda kaldı eniştem ne harcadığı paraları nede valizlerimi yollamadı eşime kufurler atıyor huzur bozmak icin bende inat haline getirdim o altınları alamasam bil en azından valizimi almak istiyorum eşim askerde şuan onun yanına gidip bişi yapamıcağını elinin kolunun bağlı olduğunu bildiği icin onu tahrik ediyor benimde gidip alamıycağımı biliyor cunku cok uzak bana polise yada avukata başvurmalımıyım sizce