BALIKESİR'in Edremit ilcesinde, İsmail Demir (64), evine gelen 64 trafik cezasının şokunu yaşadı. Cezaların Elazığ'da bulunduğu 9 aylık sure icinde hatalı park yuzunden yazıldığını belirten Demir, "Herkes kurallara uymalı. Yoksa bu duruma duşerler" dedi. Edremit'te oturan İsmail Demir, ocak ayında hasta olan annesine bakmak icin Elazığ'a gitti. 24 Ocak'ta meydana gelen depremde, evlerinin hasar gorduğunu belirten Demir, bu surecte cadır ve konteynerde yaşadı. Gecen aylarda Edremit'e donen Demir, evinin kapısına bırakılmış tebligatlarla karşılaştı. İkametinin bulunduğu Edremit ilcesine bağlı Altınoluk Mahalle Muhtarlığına giden Demir, Elazığ'da kaldığı 9 aylık sure icinde hatalı park yuzenden 64 trafik cezası geldiğini gordu. İbrahim Demir'in aracına, her hatalı park icin 132 TL'de toplam 8 bin 448 TL ceza kesildi. Başından gecen olayları anlatan İsmail Demir, şoyle konuştu: "Deprem sırasında Elazığ'daydım. Evim hasarlıydı ve akrabalarımın evi de yıkılmıştı. Orada cadır ve konteynerde kaldım. Annem de hastaydı ve onunla ilgileniyordum. Bu sırada yaklaşık 9 ay icinde 64 tane ceza yemişim. Elazığ'da bircok yer yıkıktı. Yıkılmayan yerlerde de polis şeritleri vardı. Annemin ilaclarını alırken, doktora gotururken durduğum yerlerde ceza yazılmış. Cezalara ilişkin tebligatlar da ikametim olan Edremit ilcesi, Altınoluk Mahallesi'ndeki evime bırakılmış. Muhtarlığa gittiğimde 64 tane cezayla karşılaştım, şok oldum. Ben emekli bir insanım. Arabayı da satsam bu cezaları odeyemeyecek durumdayım. Cok mağdurum. İnsanlara dikkatli olmalarını ve kurallara uymalarını tavsiye ediyorum. Yoksa bu duruma duşerler. Uzerlerinde emlakları varsa icraya bile duşer, onlar da gider. Şu an yapacak bir şeyim yok. Mağduriyetimin giderilmesi icin gerekli makamlara başvuruda bulunacağım."

- BalıkesirKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Fatih Emrah ERDOĞAN