Oncelikle merhabalar yeni uye olduğum icin konuyu doğru yere mi actım bilmiyorum oncelikle cok zor şeyler yaşadım annem ve babam ayrıldı 6 yasimdayken başka insanlar ile hayatlarını birleştirdiler ve cocukla taclandirdilar ikisi zaten anlaşamıyordu anlaşabilecegi biriyle evlendikleri icin o kadar mutlu olmuştum ki .. cok mutlu olacaklardı ben annemde kaldım evlenince ablamda babamda kaldı orada uvey anne burada uvey baba oraya git buraya gel surekli okul değiştirdim beni sorun ettiler buyuk annem yanına aldı o sahip cıktı sonra hastalandı ve vefat etti yurtta kaldım annemin ici parcalandı ben bakarım kızıma dedi uvey babamın karşısında direndi ..
sonra orda yaşadım tekrardan.. uvey annemin sozu geciyordu babamı saymiyordu ezdiriyordu bizi .. erkek olduğu halde.. obur tarafta uvey baba... Okuma hevesim kalmadı kavga dan dovuşten. Okul kafa dağıtma yeri gibiydi benim icin ... Uvey babam notlarimi gorunce once bı kusur etti saydı sayistirdi (annemle kac kez dayak yedik polis cağırdık ) sonra sakinleşti calıştığım yerde bir delikanlı var dedi senin okumayacağını biliyorum kimsen yok iyiliğini duşunuyorum bak gene 17 yıldır ben babalık yaptım iyiden olsa kotude olsa dedi bı değerlendir gariban cocuk dedi ben okuycam dedim okuycaksin tabiki de lise bitince evlenirsin evlenmezsn karışmam sadece tanış dedi zibidiler geziyo orda burda namuslu cocuk dedi tmm dedm tanıştık herşey cok guzel sozlendik okul bitti nisan yaptık altınlar sorun oldu herşey sorun oldu iki tarafta yanlis anlaşılmalar oldu . Hem eşimin tarafı hemde annemgil tartıştılar olaylar oldu annem kendini ifade edemedi esimgil desende oyle ..
ben arada kaldım sonra babamla tanıştırmayı uygun gordum nereden gorduysem tanıştırdım annemgil değil babamgili dunur istediler yoksa yuzuk atilacakti babamda dediki yuzuk atilmaycak benim kızımın adı mı cıksın dedi bunlarda tamam dediler babam bı başladı annemi atmaya ... Şoyle yaptı zamanında boyle yaptı zamanında kızın duzenini bozar yuvasını yıkar eşyalarla falan oynar diye doldurdu bunlar da evlendim evleneli gorusturmuyolar annemgile hasret kaldım :-( telefonda da gorusturmuyolardi ağlaya ağlaya ikna ettim kocamı aramaya bu eve adımını atamazlar diyo bizimkilerde bunlara kızgın ama benim hatrim icin unutucaklarmis olanları kandil mesajı falan atmışlar esimgil cevap vermemiş .
. ne yapmalıyım yardım edin kayınvalidem yonetiyor o ne derse o oluyor oğluna boyle olsun diyor oyle oluyor bıktım kaynanamdan ya hep ona başvuruyorm anne gorusturmuyor annemle diye ağladım insafa geldi de sen ara dedi kocama dedim aradığımı annen dedi dedim kızmadı bana ne yapmalıyım ya yardım edin kocamın fikirleri yok kaynanam ne derse onu onayliyor
Kaynana sorunu Kayinvalide Sorunları Kadınlar Yardım lutfen...
Kadınca0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kaynana sorunu Kayinvalide Sorunları Kadınlar Yardım lutfen...