Muş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Anadolu Ajansının (AA) duzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 5 fotoğraf icin oy kullandı.
Başsavcı Karahan, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt ici ve yurt dışında cektiği, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde oylamaya sunulan fotoğrafları inceledi.
Karahan, yaşam kategorisinde Yahya Sezgin'in "Nehirde serinleme", İsa Terli'nin "6 guzel adam", haber kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Ayasofya'da 86 yıl sonra ibadet", spor kategorisinde ise Okan Coşkun'un "Futbol ozlemi" ve Kate Green'in "Galatasaray Avrupa sahnesinde" başlıklı fotoğraflarını tercih etti.
Anadolu Ajansı tarafından her yıl duzenlenen "yılın fotoğrafları" oylamasına bu yıl da katıldığını belirten Karahan, fotoğrafları ceken muhabirleri tebrik etti.
Oylamada birbirinden guzel fotoğrafların yer aldığını ifade eden Karahan, şoyle konuştu:
"Ozellikle Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin ibadete acıldığı gunu gosteren fotoğrafı cok beğendim. Yine Malatya'da yaşlı ciftimizin futbol ozlemini simgeleyen fotoğrafı beğendim. Bu organizasyonda emeği gecen oncelikle Anadolu Ajansına ve fotoğrafların cekiminde emek harcayan butun arkadaşlarımıza teşekkur ediyorum."
Kaynak: Anadolu Ajansı / İbrahim Yaldız