İZMİR'de yerel yayın yapan televizyon kanalının sunucusu Erhan Onel, yakalandığı koronavirusu yenerek, sağlığına kavuştu. Hastalığı ilaclar sayesinde atlattığını soyleyen Onel, "Bu hastalığın silahı verilen ilaclar. Hastalığım boyunca ilaclarımı eksiksiz kullandım. Virus, vucuda girince sizi esir alıyor" dedi.İzmir'de yerel yayın yapan televizyon kanalının sunucusu Erhan Onel, koronaviruse yakalandı. Tedaviyle hastalığı yenen Onel, eski sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Erhan Onel, "Virus, vucudunuza girdiği zaman cok can sıkıcı bir hal alıyor. Keyifsiz ve insanın neşesini bozan bir durum. Koronavirusu duymak ve yaşamak cok farklı bir olay. Cunku herkesin vucudunda farklılıklar gosteriyor. Orneğin, ben koronavirusu ağıra yakın gecirdim. Ateşim cok yukseldi ve cok ciddi guc kaybı yaşadım. İştahsızlığım da vardı. Ancak moralimi hep yuksek tuttum. Bu hastalıkta moralin yuksek olması gerekiyor. Ayrıca bana verilen ilacları da eksiksiz kullandım. Verilen ilacları 5 gunde bitirdim. İlacları aldıktan sonra kendi sağlığımda cok ciddi bir iyileşme gordum" dedi.İlacların koronavirusle mucadelede en buyuk silah olduğunu vurgulayan Onel, "Virus, vucudunuza girdiği zaman sizi esir alıyor. Bu duruma duşmemek icin tedbirlere uyalım ve cok dikkat edelim" diye konuştu.

- İzmirKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Gokce ADAR