Ankara Pursaklar'a bağlı Ayyıldız Mahallesi Mithatpaşa Sokak'taki evde onceki akşam yaşanan kan donduran bir cinayet işlendi.
[h=3]EŞİYLE İKİ GECE UST USTE KALINCA KISKANCLIK KRİZİ CIKTI[/h]Hurriyet'in haberine gore; Onder Celik (43), Seher Celik (34) ile evlendikten 2 yıl sonra sevgilisi Gul Yeşim Kavuştuk'u (40) da aynı eve getirdi. Celik, farklı odalara yerleştirdiği iki kadınla aynı evde yaşamaya başladı. Ayrıca sıraya koyarak her gece birisinin odasında kalıyordu. Onceki gece ise sıra şaştı. Kavuştuk, birlikte yaşadığı Onder Celik'in nikÂhlı eşiyle 2 gece ust uste gecirmesiyle kıskanclık krizine girdi.

[h=3]GOĞSUNDEN BICAKLAYARAK OLDURDU[/h]İki kadın ile Celik arasında tartışma cıktı. Tartışmanın buyumesi uzerine Kavuştuk, mutfaktan aldığı bıcakla Onder Celik'i goğsunden bıcakladı. Bıcağın kalbine isabet ettiği Celik, evde hayatını kaybetti. Olayın duyulması uzerine eve giden polis ekipleri Onder Celik'i olduren Kavuştuk'u gozaltına aldı. Korkudan başka bir odaya girerek kapıyı kilitleyen Seher Celik de bulunduğu yerden cıkartılarak ifade vermesi icin Emniyet'e goturuldu.
[h=3]"GECEYİ BENİMLE GECİRMESİ GEREKİYORDU"[/h]Kasten oldurme sucundan mahkemede tutuklanan Gul Yeşim Kavuştuk'un ilk ifadesinde, "Geceyi benimle gecirmesi gerekiyordu, akşam benim odama gelmeyince yanlarına gittim. 'Sıra benimdi, bu geceyi benimle gecirmen gerekiyordu' dedim. Tartıştık. Bana hakaret etmeye, şiddet uygulamaya başladı. Mutfaktan aldığım bıcağı kendimi korumak icin salladım, oldurmek icin bıcaklamadım" dediği oğrenildi.