ATV'de ekranlarında yayınlanan "Esra Erol'da" programa katılan Ayşe Cekem kızı Merve Nur'un kendinden 41 yaş buyuk sozde hoca Ahmet Yıldırım ile beraber kactığını belirterek Esra Erol'dan yardım istedi.
Ayşe Cekem, kızı Merve Nur'un 5 yıl once tanıştıkları Ahmet Yıldırım'ın yanına 26 Kasım tarihinde "İş goruşmesine gidiyorum diyerek" evden kactığını anlattı.

[h=3]"BEN DE KIZIM DA AYNI ADAMA AŞIK OLDUK"[/h]Kızını kacıran sozde hoca Ahmet Yıldırım'ın bir camide caycı olarak calıştığını belirten Ayşe Cekem, "Ahmet Yıldırım hem bana hem kızıma aşk mesajları attı. Ben de kızım da 65 yaşındaki sozde hocaya aşık olduk" dedi ve studyodaki herkes şoke oldu.
[h=3]"KOCAMA MUSALLAT OLDULAR"[/h]Sozde hoca Adnan Yıldırım'ın resmi nikahlı eşi Zubeyde Yıldırım yayına bağlanarak isyan etti ve "Anne kız 5 yıldır kocama musallat oldu, yuvamı yıktılar" dedi.
[h=3]"EŞİMİN ALNI SECDEYE BİLE DEĞMEDİ"[/h]Esra Erol'un eşiniz hoca mı sorusuna "Benim eşimin alnı seccadeye bile değmedi, Cuma'ya bile gitmez. Bunlar eşime nasıl inandı bende anlamadım" dedi.
Tum yaşananlar studyodaki ve ekran başındaki izleyicileri hayrete duşurdu.