Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılması planlanan Acık Oğretim Lise sınavları icin araştırmalar yapılmaya başlandı. AOL 1. donem sınavları ne zaman yapılacak? AOL ne zamana ertelendi? 2020-2021 AOL sınavı ne zaman olacak? İşte detaylar haberimizde...
[h=3]AOL 1. DONEM SINAVI NE ZAMANA ERTELENDİ?[/h]Acık Oğretim Lisesi (AOL) oğrencileri uzun suredir Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapacağı sınav takvimi acıklamasını bekliyor. AOL oğrencileri daha onceden 5 ve 6 Aralık tarihlerinde yapılması planlanan fakat ertelenen AOL sınavının yeni tarihini uzun suredir araştırıyor. Peki Milli Eğitim Bakanlığı tarafından pandemi sebebiyle ertelenen 2020-2021 AOL 1. donem sınavları ne zaman yapılacak?

Aralık ayının ilk haftası yapılması planlanan Acık Oğretim Lisesi 1. Donem sınavları net bir tarih verilmeyerek ileri bir tarihe ertelenmişti. Milli Eğitim Bakanlığı Acık Oğretim Lisesi Mudurluğu bunu "5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar gunu yapılacak olan Acık Lisesi SınavlarıKovid-19 tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir." yazısıyla duyurdu. Bunun ardından gunlerdir oğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapacağı bir acıklamayı bekliyor. Son yapılan acıklamada Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk Covid-19 onlemleri kapsamında sınavların ileri tarihlere ertelendiğini ve bu konuda calışmalara, goruşmelere devam edildiğini belirtti. 1. Donem sınavları ve 2. donem derslerinin ne olacağı henuz resmiyete kavuşmadı. Yakın zamanda detaylı bir acıklama yapılacağı belirtildi.