Erol Bulut: Tur atladığımızdan dolayı mutluyuz
"Hafta sonu kalemizde Oytun olacak"

Erdoğan Yılmaz: Oyuncularım cok mutlu"Cok anlamlı, ince bir davranış" Mustafa AKIN/ İSTANBUL, - Ziraat Turkiye Kupası 5'inci tur macında Fenerbahce, Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karacabey Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek adını son 16'ya yazdırdı.Fenerbahce Teknik Direktoru Erol Bulut, mucadelenin ardından duzenlenen basın toplantısında, "Bugun Karacabey karşısında tur atladığımızdan dolayı mutluyuz ama gorduğunuz gibi 2'nci Lig de olsa 1'inci Lig de olsa Super Lig takımlarından elenenler oldu. Hic kolay mac yok. İlk yarı istediğimiz gibi oyuna başladık ama kırmızı karta 10 kişi kaldık. Yakaladığımız pozisyonlar oldu. Tur atladığımızdan dolayı mutluyuz Attığımız 2 gol daha vardı. Ofsayt gerekcesiyle iptal edildi ama bence biri değildi, hakem oyle karar verdi" dedi."HAFTA SONU KALEMİZDE OYTUN OLACAK"Erol Bulut, "Altay'ı riske ettiğinizi duşunuyor musunuz?" şeklindeki soruya ise "Riske ettiğimizi duşunmuyorum. Harun sakattı. İkinci kaleci durumunda Oytun vardı. Oytun da iyi performans gosterdi, guvenimiz sonsuz. İyi mac cıkardı. Hafta sonu da buyuk ihtimalle kalemizde Oytun olacak" diye konuştu.ERDOĞAN YILMAZ: OYUNCULARIM COK MUTLUKaracabey Belediyespor Teknik Direktoru Erdoğan Yılmaz ise "Fenerbahce'yi tebrik ediyorum. Oyunun buyuk bolumu 11-10 olduğu icin değerlendirmek istemiyorum. Alt takım olarak daha hakim gorunsek de Fenerbahce'nin daha ciddi atakları vardı. Hatayspor'u eleyip Fenerbahce ile eşleştikten sonra ligde biraz duştuk. Her zaman oynama şansımız yoktu. Oyuncularım da bundan dolayı cok mutlular. Takımımızın gucunu gosterme adını buyuk şans oldu. Bu yıl en azından takımımızın kapasitesini gostermiş olduk. Bizim icin buyuk deneyim oldu" acıklamasında bulundu."COK ANLAMLI İNCE BİR DAVRANIŞ"
Erdoğan Yılmaz, mactan once kendisine verilen forma ile ilgili olarak ise "Teşekkur ettim. Cok anlamlı ince bir davranış. Keşke bu yaygınlaşsa. Burada Fenerbahce'ye hizmet ettim ama bu sefer karşısında yer aldım. Forma hediye edilmesi cok anlamlıydı. Bundan sonrası icin de kendilerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı