FATİH'te kapıyı acan ev sahibinin yuzune spreyle ilac sıkarak bayıltan 2 kişi, yaklaşık 10 bin lira değerinde ziynet eşyası gasp ederek kactı.Olay, oğle saatlerinde Topkapı Mahallesi, Urban Sokak'ta bulunan bir binada meydana geldi. İddiaya gore, evde yalnız olan 60 yaşındaki Vahide Odacıgil'in kapısı calındı. Buzdolabı bozuk olduğu ve tamirci beklediği oğrenilen kadın servisten gelen gorevliler sanarak kapıyı actı. Kadının kapıyı acmasıyla birlikte gelen 2 kişi, yanında bulunan bayıltıcı spreyi kadının yuzune sıktı. Kadının bayılmasıyla eve giren şupheliler, yatak odasına yoneldi. Burada bir sure odayı arayan şupheliler, yaklaşık 10 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını gasp ederek, hızla evden kactı. Bir sure sonra ayılan kadın komşularından yardım isterken, durum polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, evde incelemelerde bulundu. Yaşanan olayı anlatan kadının komşusu, "Ben merdivenleri cıkarken gordum bir kişiyi ama kim olduğunu bilmiyorum. Ust komşum. Kadına sprey sıkmış bayıltmış. Orta boylu esmer biriydi. Sprey sıkmış" diye konuştu. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı calışma suruyor.
- İstanbul