Anneler, bu hayattaki en kıymetli, en hakiki nimetlerimizdir. Bu Anneler Gunu'nde onlara olan sevgimizi, saygımızı ve teşekkurlerimizi gostermek icin onlara en guzel Anneler gunu sozleri ve en anlamlı Anneler Gunu mesajlarını gonderelim. Anneler Gunu yalnızca bir gun değil, her gun kutlanmalı. Annelerimize duyduğumuz buyuk sevgi ve omurluk teşekkurleri onlara bir gun değil, her gun soyleyelim. İşte en guzel Anneler Gunu sozleri!

Başarısızlık ve felaketlere rağmen, hayata karşı guvenlerini sonuna kadar saklayabilen iyimser insanlar, daha cok iyi bir anne tarafından buyutulmuş olanlardır. - Andre Maurois.
Annem her yerde. Bir gul kokusunda, bir kaplanın gozlerinde, bir kitabın sayfalarında, yediğimiz yemekte, colun fırtınasında, gun batımının pırıldayan cevherinde, dolunayın kristal ışığında, gun doğumunun tullerinde. - Grace Seton Thompson.

Şuna inanmak lazımdır ki, dunya yuzunde gorduğumuz her şey kadının eseridir. - M. Kemal Ataturk

Anne hakkına dikkat et! Onu başında tac et! Zira anneler doğum sancısı cekmeselerdi, cocuklar da dunyaya gelmeye yol bulamazlardı. - Mevlana
Hic unutulmayacak yuz, anne yuzudur. - Hz. Muhammed

İnsana da, anne babasına iyi davranmasını emrettik. Annesi, onu her gun biraz daha gucsuz duşerek karnında taşımıştır. Lokman Suresi 14. Ayet
Bir adam en cok sevgilisini, en iyi şekilde ailesini, en uzun da annesini sever. - İrlanda Atasozu

Bir kadın, anne olana kadar cocuktur. - A. Strindberg

Beni sınırsız bir sevgiyle seven, yaşamımın hicbir anında şefkatini esirgemeyen guzel yurekli annem… Hayattaki tek dayanağım, en guzel şansımsın.

Senin kadar şefkatli, sabırlı ve guclu bir kadının evladı olabildiğim icin cok şanslıyım, Allah'ım seni başımızdan eksik etmesin.
Şefkatin en buyuk amili analardır. Hayatımdaki butun hatalarım, ana terbiyesi gormeyişimden ileri gelmiştir.Jean J. Rousseau

Bir anne yureği, dibinde her zaman af bulunan bir ucurumdur. -Honore de Balzac

[h=3]ANNELER GUNU MESAJLARI[/h]Anneler Gunu'ne ozel mesajlar ile annenize olan sevginizi ve minnetinizi en guzel, en şık şekilde onlara iletebilirsiniz. Whatsapp, SMS ve Facebook'ta anneleriniz ile ve tum annelerle paylaşabileceğiniz en guzel Anneler Gunu mesajları burada!
Hayat yolculuğumun en başından beri beni besleyen, uzerimden duayı hic eksik etmeyen, benim icin her an endişelenen, bana rehberlik eden ve her arayışımda beni destekleyen kişi sendin anneciğim. İhtiyacım olan sevgi icin her gun orada olduğunu biliyorum. Anneler Gunun kutlu olsun!
Benim icin her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri bicilemeyen dunyanın en guzel annesine.. Anneler gunun kutlu olsun Anneciğim.
Bana sevginin, umudun, yaşamın ve guzelliğin anlamını oğreten kadın; beni en saf ve gercek sevgiyle buyuten, sonsuz sabrına hayran olduğum kadın… Anneler gunun kutlu olsun.
Bir bitkiye can veren su gibi guneş gibi beni dunyaya getirip buyuttun, yıllar boyu koruyup kolladın. Ne yapsam hakkını odeyemem, benim biricik annem. Hasretle yanaklarından operim.

Seninle başladım soluk almaya, senle carptı kalbim. Ağlamak da gulmek de senden bana geldi. Seninle duşe kalka yaşamayı oğrendim. Hem de sayende yolumu buldum ve ilerleme kaydettim. Biricik anneciğim. Anneler gunun kutlu olsun!
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece "Anne" derdim. Anneler gunun kutlu olsun anneciğim.
Anne gokte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir duş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip cizgisi anne gozumdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler gunun kutlu olsun canım annem.
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parca zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin icin uzun ve dileklerinin gercekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım… Anneler gunun kutlu olsun canım annem!
VEFAT EDEN ANNEYE ANNELER GUNU SOZLERİ
Anneler bu dunyadaki en kıymetli, en ozel varlıklarımızdır. Onların yokluğunu hicbir şey unutturamaz. Bu ozel gunde annelerini kaybetmiş kişilerin de annelerine olan sevgilerini ve rahmetlerini dile getirmek icin soylemek istedikleri guzel sozler vardır.

Anne gokte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir duş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip cizgisi anne gozumdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler gunun kutlu olsun canım annem.
Annemin dualarını hatırlıyorum ve hep beni takip ettiler. Hayatım boyunca bana sarıldılar. Anneler gunun kutlu olsun meleğim.
S?n vark?n b?n yoktum. S?n ack?n b?n toktum. Şimdi d?, sonra da başımın tacı ann?m. S?ni h?p s?v?c?ğim b?nim canım ann?m.
Her şeye değer senin sonsuz sevgin. Annem annem, seni cok arıyorum, cok ozledim. Anneler gunun kutlu olsun biricik meleğim.
Gozumden yaş yureğimden sızı. Tarif edilmez bu acı yaşayınca anlıyor insan anne babasızlığı.