Gaziantep'te 4-6 yaş cocukların eğitim goreceği Kur'an Kursu yaptırılacak.
Valilikten yapılan yazılı acıklamaya gore, Gaziantep Modeli ile başlatılan ve şehirle butunleşen eğitim seferberliğine destek kapsamında ATA Prefabrik ailesi, 4-6 yaş cocukların eğitim goreceği Kur'an Kursu yaptıracak.

Acıklamada değerlendirmelerine yer verilen Gaziantep Valisi Davut Gul, 4-6 yaş Kur'an Kursu'nun okul oncesi eğitimde onemli bir işlevi yerine getireceğine işaret ederek hayırseverlere teşekkur etti.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kursun acılmasında vesile olan İl Muftusu Huseyin Hazırlar'a teşekkur ederek, 4-6 yaş arasının onemine değindi.
İl Muftusu Huseyin Hazırlar, kurstan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yavrularımızı eğitimle buluşturmak, onlara bizi biz yapan değerleri kazandırmak, Allah sevgisi, Peygamber sevgisini oğretmek onemli bir gorev. 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımız bu işlevi goruyor. Aynı zamanda anaokulundaki cocuklarımızın almış olduğu temel eğitimlerle ilgili tum yeterlilikleri de alarak tamamlıyorlar." ifadelerini kullandı.
Hayırsever ATA Prefabrik ailesi ise babalarının hayalini gercekleştirdiklerini dile getirerek hayra vesile olan herkese teşekkur ettiler.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Feride Pelin İnal