İstanbul'da Kovid-19 servisi hemşireleri, Anadolu Ajansının (AA) duzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
Koronavirus ile mucadele surecinde on safta yer alan Sağlık Bilimleri Universitesi Umraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kovid-19 Servisinde gorevli hemşireler Tansu Kurklu ve Nisa Cakır, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt ici ve dışından cektiği fotoğrafları tek tek inceleyerek "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde beğendikleri karelere oy verdi.
Sağlık personelleri, haber kategorisinde Arif Hudaverdi Yaman'ın "İşitme engelli hastayla iletişim" ve Onur Coban'ın "Edirne'de sığınmacı hareketliliği", spor kategorisinde Şebnem Coşkun'un "Milli yuzucu Nil Şahin", yaşam kategorisinde de Guillaume Payen'in "Bebeklere siperlik" fotoğraflarını oyladı.
Tansu Kurklu, oylamada 76 kareden kendilerini etkileyen 4 fotoğrafa oy verdiğini belirterek, "Pandemi surecinde mucadelemizi en iyi yansıtan kare olduğunu duşunduğumuz icin ozellikle 'İşitme engelli hastayla iletişim' başlıklı fotoğrafa oy verdik. Anadolu Ajansına hastane icerisinde sağlık personelinin mucadelesini aktardığı icin de ayrıca teşekkur ediyorum." değerlendirmesini yaptı.
AA'nın başarılı muhabir ve foto muhabirlerini tebrik eden Nisa Cakır da "Tercih yapmakta gercekten zorlandım. Katılımcılara başarılar diliyorum." dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Muhammed Gencebay Gur