Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Cınar, Malatya Online Karete Kata Şampiyonasında cok sayıda madalya kazanan Altın Adamlar Spor Kulubunun başarılı sporcularını makamında ağırladı.

Geleceğin yıldızlarını ağırlamaktan cok buyuk memnuniyet duyduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Cınar, 7 gun suren Online Karete Kata şampiyonasında başarılı olanları tebrik etti. Cınar, "Malatya Genclik ve Spor İl Mudurluğumuzun 2020 yılı faaliyet programında yer alan Karete Kata Online Şampiyonasında başarılı sonuclarla ayrılan Altın Adamlar Spor Kulubunun antrenorlerini ve sporcularını misafir etmekten cok buyuk mutluluk duymaktayız. Pandemi salgını dolayısıyla yaşadığımız bu zor ve kritik surecte cocuklarımızın ve genclerimizin sportif etkinliklerden uzak kalmamaları adına online duzenlenen bu turnuvaya katılım gosteren tum sporcularımızı canı gonulden kutluyorum. Cocuklarını boylesine guzel aktivitelere yonlendiren anne ve babalar ile antrenorlerimizi ise tebrik ediyorum. Sağlıklı bir hayat icin herkes spor yapmalıdır, bağışıklık sistemimizi guclu tutmak adına hem aktivite yapmalıyız hem de doğal besin kaynaklarından beslenmeli, bol bol meyve ve sebze tuketmeliyiz. Onlıne duzenlenen şampiyonadan madalyalarla ayrılan geleceğin yıldızları minik sporcularımıza bundan sonra ki hayatlarında ustun başarılar diliyorum. Cocuklarımızın hem sportif etkinliklere katılımları hem de başarılar elde etmeleri bizleri gururlandırmanın yanı sıra gelecek adına da umutlandırmaktadır. İnşallah gelecekte cok daha buyuk başarıların altına imza atacaklarına yurekten inanıyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta sportif etkinliklerin toplumda daha fazla yer alması icinde yeni donem vaatlerimiz arasında yer alan spor tesisleri projemize başladık. İlcemizin dort bir tarafına kuracağımız modern ve nezih alanlara sahip spor tesislerimiz sayesinde cocuklarımızı daha fazla spora teşvik etmiş olacağız ve ilcemizden Olimpiyat, Dunya ve Avrupa şampiyonları inşallah cıkartacağız" diye konuştu. - MALATYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı