Bolu'da bir grup vatandaş, son gunlerde korona virus salgınıyla mucadelede gorev yapan polis ekiplerine karşı saldırgan tutum sergileyenleri protesto etmek ve polislere destek olmak icin polislere cicek hediye etti.
Turkiye genelinde korona virus salgınıyla mucadelede gorev yapan ve kurallara uymayanlara para cezası kesmek isteyen polislere saldırgan tutum gosterenlere karşı, Bolu'da vatandaşlar polislere destek icin Bahcelievler Polis Merkezi Amirliğine gitti. Cicek alarak polis merkezine giden vatandaşları Başkomiser Etem Cakır ve polis memurları karşıladı. Polis ekiplerine karşı saldırgan tutum sergileyenlerin Turk milletini temsil etmediklerini soyleyen vatandaşlar, her zaman polisin yanında olduklarını belirterek cicek hediye etti.
Grup adına konuşan Mahmut Alan, "Son gunlerde televizyonlarda cok sık izliyoruz. Boylesine olumcul bir hastalığın olduğu donemde bazı vatandaşlar, bazı kendini bilmezler polislerimize hakaret ediyorlar. Ozellikle dun bir darp meselesi vardı. Biz millet olarak onlar bizi temsil etmiyor. Biz oyle goruntulerden cok incindik. Polisler bizim gozbebeğimiz. Boyle olumcul bir hastalıkla mucadelede hem sağlıkcılarımız hem polislerimiz ciddi anlamda mucadele ediyorlar. Bir olay oluyor, polisimiz hastalık demeden ayırmaya gidiyor. Temas bile kurmak zorunda kalabiliyor. 'Seni surdururum', 'Seninle goruşeceğiz' gibi goruntulere tepkiliyiz. Turk milleti olarak biz polisimizin yanındayız. Polislerimiz ne doğuya surulmekten korkar, ne de bu işi parayla yapıyorlar" dedi.
Başkomise Cakır ise "Desteklerden oturu teşekkur ediyoruz. Biz halkımızın huzuru, vatandaşımızın mutluluğu icin 24 saat bu hizmeti şevkle yapıyoruz" şeklinde konuştu. - BOLU