Gokzuyu sozleri, gokyuzu ile ilgili sozler, gokyuzu ile alakalı sozler, kısa gokyuzu sozleri, en iyi gokyuzu mesajları ve sozleri nelerdir? Gokyuzu ile ilgili duygusal, anlamlı, ozlu, guzel, iyi ve kısa sozler nelerdir? Gokyuzu mesajları ve sozleri sizlerle...
[h=3]GOKYUZU SOZLERİ[/h]- Gok kubbenin altında guzel olduğunu sanmayan kişi yoktur. (Charles Perrault)
- Gok ağlamayınca yer gulmez. (Arap Ozdeyişi)
- Sevmek; gokyuzu gibiydi, ucsuz bucaksız maviliğin icinde kendi rengini bulmak gibi.
- Gokyuzu tum insanların ortak catısıdır.
- Butun yerler gokten aynı uzaklıktadır. (Robert Burton)
- Hem boşa değildi "Durma, goğe bakalım!" haykırışları Uyar'ın. Zira, gokyuzune bakmayanların kalbi daha cabuk kirlenir. (Ozdemir Asaf)
- Tum yerler gokyuzunden aynı uzaklıkta olmaktadır.
- Farklı annelerden doğan aynı semaların cocuklarıyız.
- Herkes gulerken bir kenara cekilip gokyuzunu izlemekti yalnızlık...
- Bir papatyanın acısını dinliyorum. Gokyuzu gitgide genişliyor. (Ataol Behramoğlu)
- Bir yıldızda yaşayan ciceği seversen, geceleri gokyuzune bakmak guzel gelir. (Kucuk Prens)

- Gokyuzu bizim olmasın. Biz gokyuzu olalım. Kuş olalım bulut olalım.
- Sana gokyuzunu ısmarladım, guluşlerinde guneş batsın diye. (Nazım Hikmet)
- Guneş, gokyuzunun gulyuzudur.
- Gokyuzu gibi bir şey bu cocukluk. Hicbir yere gitmiyor. (Edip Cansever)
- Gokten duşenin parcası bulunur gonulden duşenin parcası bulunmaz. (Amiş Efendi)
- Guneş yine aynı, ben bir eksiğim ama seninle aynı gokyuzune bakmakta guzel...
- Yan yana olamasan da aynı gokyuzune bakarsın.
- Değil yıldız gokyuzu de kaysa nasibinde yoksa nafile.
- Gokyuzu evsizlerin yorganıdır.
- Sen benim gokyuzundeki en guzel yıldızısın.
- Gokyuzunun yaşları yeryuzunde rahmet diye anılır.
[h=3]GOKYUZU İLE İLGİLİ SOZLER[/h]- "Belki de gokyuzu kuşların hapsidir."
- Eğer gokyuzu bir parca kÂğıt deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi.
- Bir ofkeli, bir guneşli, bir ağlak; sanırsın ki gokyuzunun icinde mavi gozlu bir cocuk var.
- Gokyuzu aşktır. Her haliyle insanı anlatır. İnsanı en iyi Gokyuzu tanır.
- Dunyayı tum pisliğine rağmen mavi gosterir gokyuzu.
- Gokyuzu insan ruhunun bir yansımasıdır. Bizleri en iyi o anlatır.
- Yıldızsız gokyuzune benziyorum bu sıralar.
- Somut olmasına rağmen elimizle değilde kalbimizle dokunduğumuz tek şey gokyuzudur.
- Karanlık gokyuzunun ışıkları yıldızlardır.
- Goklere giden yolu bulmak isteyenler Allah'ın elcisinin yerdeki ayak izlerini takip etsin. (M. Selahattin Şimşek)
- Belki de gokyuzu, insanlardan uzak olduğu icin bu kadar guzel...
- Gokyuzunun krallığı gozle gorulecek bir şey değildir. İnsanlar işte şurada ya da burada diyemezler. O sizin icinizdedir. (Hz. İsa)
- Sınırı gokyuzu olan insanın guler hep yuzu.
- Gokyuzu inadına mavi, yaşamak inadına guzel... (Umit Yaşar Oğuzcan)
- Guneşimsin gokyuzumde. Ya da gok senin yuzunde aşkım.
- Kişiliğinde Şeref Yoksa Eğer Ne Kadar Başın Dik Yurursen Yuru Gokyuzu Dahi Yuzune Tukurur.

- Bir gokyuzu ciz sadece sen ve ben olayım.
- Şimdi bir guvercinin ucuşunu boluşuyoruz, gokyuzunun o meşhur maviliğinde... (Cemal Sureya)
- Gece uyuduğumuzda bizi terk etmeyeceğine emin olduğumuz tek sey gokyuzudur.
- Erişemediğimiz şeyin aşığı olduğumuz, gokyuzune yazdığımız ovgulerden belli.
- Peki sen, ozleminden hic sıkıştın mı, gokyuzuyle deniz arasında?
- Dunyaya duşman olan hic bir insanın gokyuzune garezi yoktur, mavinin her insanda yeri aynıdır.
- Gokyuzu bile gece olduğunda karanlığa mahkumdur.
- Gokyuzu merhametlidir; yağdırsa da yağmurunu yine de actırır gokkuşağını.
- İnsan gokyuzune hukmedebilse onun da bir buyusu kalmaz.
- Denizi kaybeden, gokyuzuyle teselli olurmuş. (Murat Mesut)
- Gokyuzu bakidir, altındakiler gecici.
- Gokyuzune emanet edilen her dua bir yıldız olarak parlar ay ışığında.
- Goğun gozyaşları yeryuzundekitoprağa bayram gibi gelir.
- Gokyuzunun genişliği insan gozunu doyuran tek olguydu.
- Bilirsin azizim; Gokyuzune dokunmak, elin değil, yureğin işidir. (Volkan Akyuz)
- Bir tek gokyuzunun mavisi gozle beraber ruha da hitap edebilir.
- Denize uzaksan, onun gokteki yansıması daima seninle.
- Gokyuzu, sanatın yukseklerdeki evidir.
- Guneşle ay gokyuzuneaşık mıdır, yoksa gokyuzunun esiri midir?
- Pembe gokyuzu ve mavi bulutlar duşluyorum ikimiz icin...
- Gokyuzunun her hali bir insana hitap eder, kimi geceye aşıktır kimi gun ışığına gulumser.
- Ben seni gokyuzu mavisi kadar seviyorum bir duşun istersen...
- Gokyuzunun mavisi ve ışığıbir ihtiyacolmasa perdeler ve pencerelerhicacılmazdı.
- Gokyuzu bir olsa da her bakanın aklında başka bir hayal oluşur.
- "En karanlık gokyuzu, yıldızların en iyi şekilde gorunduğu yerdir."

- Eğer ki umuda bir renk verilse idi kesinlikle o renk mavi olurdu. Tıpkı denizin ve gokyuzunun mavisi gibi sonsuzluğa uzanan…
- Adam, ucsuz bucaksız bir gokyuzu, Kadının kanatları kırık...
- Yıldızlar ve bulutlar gokyuzune mahkum olduğundan tepededir ama kuşlar gokyuzune aşkından ayrılmaz ordan.
- Goğun huznu bile yeryuzunde ki ağaclar sevinsin diyedir.
- Ufuk, gokyuzunun yeryuzu ilebuluşmayı hayal ettiği cizgidir.
- Aynı gokyuzunun altında farklı farklı hayatlar yatar.
- Umudun bir rengi olsaydı mavi olurdu; deniz gibi, gokyuzu gibi sonsuz.
- Sonra cumartesi gunleri gelir, sonra gokyuzu gelir hemen kurtulurum. Bir yağmur yağsa da, beraber ıslansak...(Turgut Uyar)
- Gokyuzunun mavisine kanıp sakladığı kara bulutları gormez olduk.
- Gokyuzune bakmayanların kalbi, daha cabuk kirlenir... (Cahit Zarifoğlu)
- Gokyuzu mavi kalsın. Akşamı kızıl sabahı sarı. Boyarsa Guneş boyasın ufukları, bulutların arasından suzulen ışıklarıyla...
- Sen benim geceleyin gokyuzunde parlayan ayım, gunduz icimi ısıtan guneşimsin, sen benim canım kadar sevdiğim bitanemsin.
- Değilsek de yakın birbirimize, Uzak da sayılmayız busbutun. Gokyuzunde iki ucurtma başıboş, yan yanayızdır sadece... (Edip Cansever)
[h=3]RESİMLİ GOKYUZU SOZLERİ[/h]- Kafasını kaldırıp goğe hic bakmayan insanın hayalleri renksiz, umutları kısıtlıdır.
- Guzel havanın tadını bir sigara yakarak kutlayan insanlar var.
- Gormek istersen denizi, yukarı cevir yuzu; deniz gibidir gokyuzu. (Sabahattin Ali)
- Toprağa ektiğini bicersin ama gokyuzu beklentisizdir, kusse bile guneşini eksiketmez.
- Bizden hic bir varlığını esirgemeyen goğu zehirliyoruz futursuzca.

- Gokyuzunun lutfu sıcak, soğuk, yağmur guneşten ibaret değildir; aynı zamanda bir cok sanatcıya ucretsiz ilham kaynağıdır.
- Ruhumuz boyle gokyuzlerinde ucup dururken birdenbire yere inip insan kucukluğu ile karşılaşmak ne tuhaf oluyor. (Sabahattin Ali)
- Peki, sen, ozleminden hic sıkıştın mı, gokyuzuyle deniz arasında?

- Gokyuzu sabırlıdır, yuzyıllardır ordadır ama biraz daha hor kullanırsak intikamı cok ağır olacaktır.
- Farklı gemilerin insanları olsak dacatımız bir.
- Bayrakların gokte dalgalanması gurur verir cunku gok her varlık icin yuce ve kıymetlidir.
NOT : Sizlerin de bildiği farklı gokyuzu sozleri varsa yorum bolumunden bizlere yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkur ederiz.