Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu olumunun 14'uncu yıldonumunde mezarı başında aile fertlerinin katılımı ile Kur'an-ı Kerim okunarak anıldı.
Pandemi dolayısıyla anma torenine Erdemoğlu Holding Yonetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merinos Halı Yonetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, Quick Sigorta Yonetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu ile aile uyeleri katıldı. Gaziantep Asri mezarlığındaki aile kabristanında Kur'anı Kerim okunarak dualar edildi. Erdemoğlu Holding Yonetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merhum Mehmet Erdemoğlu'nun ebediyete intikalinin 14. Yılında pandemi dolayısıyla yalnızca aile uyeleriyle mezarı başında hazır bulunduklarını ve Kur'anı Kerim okunarak andıklarını ifade etti.
"Hizmet etmeye devam ediyoruz"
İbrahim Erdemoğlu, "Babamızın bizlere en buyuk mirası olan ilkelerinden taviz vermeden ulkeye, devlete, millete ve bayrağa hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizler, babamızın cizdiğin ilkelerden sapmadan ilcemize, ilimize, ulkemize ve milletimize faydalı olmaya calışıyoruz. Başarıya ulaşmak icin hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden, zararlığa uğratmadan, başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz. Erdemoğlu ailesi adına herkese teşekkur ediyorum" dedi. - GAZİANTEP
Kaynak: İhlas Haber Ajansı