SAKARYA'nın Adapazarı ilcesinde Huseyin Ozturk'un bahcesindeki otomobili tiner dokulerek ateşe verildi. Huseyin Ozturk mudahale ederek aracının yanmasını engellerken, olay anı guvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 11 Aralık gunu gece saatlerinde, Adapazarı ilcesi Yorukler Mahallesi'nde meydana geldi. Ciftci Huseyin Ozturk'un bahcesindeki otomobili, maskeli bir kişi tarafından tiner dokulerek ateşe verildi. Şupheli kacarken, durumu fark eden Huseyin Ozturk yangına mudahale ederek alevleri sondurdu. Aracın kaportasının boyası hasar gordu.

Huseyin Ozturk maskeli kişinin aracını ateşe verdiğini belirterek, "Benim kopeğim var ve onun havlamasına uyanarak etrafa bakınmaya başladım. Perdeleri acarak dışarıya baktım, fakat hicbir şey gozukmuyordu. Her yer karanlıktı. Balkona gelip yine baktım ve hicbir şey goremedim. Yatak odasına giderken guvenlik kameraları aklıma geldi ve kameraya bakınca evimin onunde maskeli birisinin dolandığını gordum. Daha sonra koşarak geldi ve arabama tiner doktu. Tineri doktukten sonra da surekli camlara bakıyordu. Biz dışarı cıkana kadar ateşi yakarak kactı. Kacarken tele takılarak ceketini yırttı ve cebindeki tiner şişesini duşurdu. Geri donmeyi goze alamadığı icin tiner şişesini bırakarak kactı" dedi.'HEPİMİZ TEDİRGİNİZ'Daha once de odunluğa tiner dokulerek yakıldığını ifade eden Ozturk, "Daha once de saat gece 2 gibi odunluğumu tiner dokerek yaktılar. Bu olaydan sonra onlem amaclı evimize guvenlik kamerası taktırdık. Kameradan sonra da başımıza bu olay geldi. 40 yaşındayım ve ilk defa boyle bir şey yaşıyoruz. Annem ve babam yaşlılar. Onlar da komşularımız da tedirgin. Kimse ile sorunumuz yok. Aracımızı ateşe verin kişinin yakalanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ramiz Kaan OKTAR