MANİSA'da, 5 katlı bir inşaatın 4'uncu katına cıkan Mehmet C., intihara kalkıştı. Yaklaşık 1,5 saatte ikna edilen ve bulunduğu yerden inen Mehmet C., "Yeğenime TIR carptı. TIR şoforunde nasıl bir vicdan var da, yeğenimi orada bırakıp gitti. Sesimi duyurmak icin cıktım" dedi.
Olay, saat 16.00 sıralarında Yunusemre ilcesinde meydana geldi. Yapımı suren 5 katlı bir inşaatın 4'uncu katına cıkan Mehmet C., intihara kalkıştı. Mehmet C.'yi gorenler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar uzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Mehmet C.'yi ikna icin calışmaya başladı. Bu sırada itfaiye ekipleri, onlem amaclı hava yastığı actı. Aile Calışma ve Sosyal Hizmetler İl Mudurluğu'nden destek istedi. Olay yerine gelen Aile Calışma ve Sosyal Hizmetler İl Muduru Mustafa Feridun Gulgec ile il mudurluğune bağlı bir psikolog, Mehmet C.'yi ikna etmek icin uzun sure caba gosterdi. Yaklaşık 1,5 saatlik surenin sonunda ikna olan Mehmet C., bulunduğu yerden indi. Mehmet C., sağlık kontrolu icin hastaneye goturuldu.Mehmet C., yeğenine TIR carptığını ve hastanede tedavi gorduğunu belirterek, "Yeğenime TIR carptı. TIR şoforunde nasıl bir vicdan var da, yeğenimi orada bırakıp gitti. Sesimi duyurmak icin cıktım. O vicdansızın bulunmasını istiyorum" diye konuştu.