Sizler icin derlediğimiz birbirinden guzel ayrılık sozleriyle duygularınızı ifade edebilirsiniz. Bu sozleri whatsapp, instagram, twitter uzerinden istediğiniz kişiye gonderebilirsiniz. Peki en iyi ayrılık sozleri nelerdir, 2021 ayrılık sozleri, sevgiliye ayrılık sozleri, ayrılık acısı sozleri, guzel ayrılık sozleri, hic bir yerde bulunmayan ayrılık sozleri sizlerle!
[h=3]AYRILIK SOZLERİ[/h]- Ben hayatı rakı niyetine ictim, kafayı meze niyetine yedim, hani sarhoşluk kotuydu, sevdiklerimi hep ayıkken kaybettim.
- Bazen oyle konuşacaksın ki, karşındaki cevap veremeyecek. Bazen de oyle bir susacaksın ki karşındaki konuşmaya cesaret edemeyecek.
- Ay doğarken bir soğudun arkasından, gul yuzunde sisli bir esintiyle, akşamın gocusune huzun serperek ve yağmurdan geceye perdeler cekerek beni duşun unutma...
- Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim caresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde olumu kucakladım masmavi yureğimle...
- Ceker gideriz be gulum kime ne. Gidişinin huznu gozlerimde, acısı yureğimde kaldı, gel de dindir bu ıstırabı.
- Mutlu iken soz verme, uzgun isen cevap verme, ofkeliysen de sakın karar verme... Yoksa uzende sen olursun uzulende...
- Senin, celme taktığın yerden başlıyorum hayata. Varsın yara bere icinde olsun dizlerim, yureğim kadar acımaz nasıl olsa.
- En acı şey ayrılıktır ve olmektir ben bunu cok iyi anladım. Sevdiğin insana o kadarda guvenme! Gun gelir bakarsın arkandan vurur.
- Gelme cocuk! Benim denizimde yuzemezsin sen, kolların kısa kalır dalgalarıma, olursun cocuk! Bulaşma yalnızlığıma.
- Sevmenin erdemi, aşkın gorkemi, mutluluğun gozleri ve seni ozlemenin hazzını yaşattın sevgili, yolun acık olsun.
- Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyac duyarsan ben hep o bildiğin adresteyim.
- Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gun silerim. Guzel bir ruyayı gercek sanmıştım. Seni sevdiğim icin ozur dilerim.
- Geleceği benimle karanlık goruyorsan, umutların solmuş yureğinde. Hadi git beni hic duşunme eğer mutlu olacaksan ceker giderim, sen mutlu olacaksan ben cekerim.
- Senden ayrılmak benim secimim değildi, ama bana başka secenek bırakmadın. Hoşcakal!

- Kotu diye bir şey olmasaydı, cehennem boş kalırdı. sen beni kırmasaydın, bu can uğruna fedaydı…seni cok seviyorum.
- Canımı acıtan ne biliyor musun "Ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi ve aldı gitti.
- Gittin de ayrıldık mı sanıyorsun? Sen orda sigaranı yakarsın, kulu benim icime duşer.
- Ayrıldık işte her şey dilediğince olsun pişmanlık gozyaşlarına on numaralık guluşum koysun.
- Bir gun seni unutmak zorunda kalırsam aşkımın kucukluğune değil, caresizliğimin buyukluğune inan.
- Elveda dercesine bakan gozlerine eyvallah dercesine ceker giderim be guzelim.
- En cok da, en zor zamanımda sana ihtiyacım olan bu sessiz gecelerde terk etmen koydu.
- Giderken ardına bakma, yakışır bir veda olsun. Hayatımı mahvettin ama guzel roldu helal olsun.
- Kotu diye bir şey olmasaydı, cehennem boş kalırdı. Sen beni kırmasaydın, bu can uğruna fedaydı...
- Sana aşık olmam bir hata değildi, fakat artık kaderin bizim icin farklı planları var. Hayatımı sensiz hayal etmek zor olsa da, sensiz yaşamayı oğreneceğim.

- Ne yurek kaldı sana verecek nede inancım kaldı seninle bu yolda gidebilecek. Kızgınlıklarım icimde kor oldu, seni toprağa gomecek.
- Şunu bilmelisin ki ben hava soğuyunca değil, senden soğuyunca uşudum. Elveda...
- Bu bir ayrılık şarkısı, seninle kayboldu, yazmak kolay değil, duymaksa zor oldu.
- Biliyor musun be arkadaşım bazen merhaba diyemediklerimize hoşcakal diye fısıldarız.
- Ayrılığın ozlemin her şeyin bir hazzı var. Seni anlamak da guzel, seni beklemek kadar.
- Ben elindekilerin değerini kaybedince değil, değer verdiği icin kaybedenlerdenim.
[h=3]KISA AYRILIK SOZLERİ[/h]- Gidenin arkasından nokta koyacaksın ki gelenin ismi buyuk harfle başlasın…
- Giderek daha cok seviyorum seni demişti. O yuzden gitti demek ki.
- Zaman değilmiş gideni geri getiren, aslında zamanmış, var olanı goturen.
- Gencliğine guvenip vakit cok erken derken, belki elveda bile diyemezsin giderken.
- Ya bir gun karşılaştığımızda "Duşman" gibi değil de, "pişman" gibi bakarsak? Hic Duşundun mu?
- Kaldır kadehi ey sevgili; once gelişine, sonra gidişine. Dibini bulunca gelmişine gecmişine!
- Bazen insan 'Seni seviyorum' diyemez. Sadece 'Sana da iyi geceler' demekle yetinir.
- Ayrılık dilinden ne olur sanki sen gittin ellere ben de olume.
- Ne yapsan boşuna artık olmuyor seninle ne olur beni anla yaşanan guzel gunlerin hatırına şansını fazla zorlama elveda.

- Senin de sevdiğini sanmıştım. Ya da oyle olmasını istediğim icin, kendimi buna inandırmıştım.
- Giderken ardına bakma, yakışır bir veda olsun. Hayatımı mahvettin ama guzel roldu helal olsun.
- Yalanlarla dolu hayatında tek gerceğin bendim. Gerceklerle dolu hayatımda da tek yalan sendin.
- Vedalar gozuyle sevenler icindir, cunku gonluyle sevenler ayrılamaz.
- O ellerimi bıraktı ben her şeyi. Elvedalar bazen bu kadar kolay...
- Bu son gidişim bir daha donmem, bu son sevişim bir daha sevmem, bu son şanstı bir daha olemem.
- Ahtım seni sevmekti ya varsın imtihanım ozlemek olsun.
[h=3]DUYGUSAL AYRILIK SOZLERİ[/h]- Sen kalmaya bir neden bulamadın ya, ben olmeye ne bahaneler bulurum şimdi.
- Yalnızlık hep guzeldir. Ama şu sensizlik yok mu, gel canımı al diyor.
- Kimine git dersin değerli olursun, kimini canından cok seversin gereksiz olursun.
- Dun mahkememiz vardı, senin gozlerinle benim kalbim arasında. Senin gozlerin serbest kaldı, benim kalbim ise bir omur boyu seni sevmeye mahkûm edildi...
- Bir insanı kaybetmek istiyorsanız cok sevin, kendiliğinden gider zaten.
- Adın ki en guzel kelimedir dağarcığımda ne zaman ansam; kelimelerim kendini asar darağacında.
- Bazen insan 'Seni seviyorum' diyemez. Sadece 'Sana da iyi geceler' demekle yetinir.
- Senin de sevdiğini sanmıştım. Ya da oyle olmasını istediğim icin, kendimi buna inandırmıştım.
- Belki kimse olmayacak senin gibi; ama sende olmayacaksın eskisi gibi.
- Cok sahiplenmeden seveceksin mesela. Hem her an avuclarından kayıp gidecekmiş gibi, hem de hep senin kalacakmış gibi.
- Sensiz olmak istemiyorum dediğiniz kişiydi en son sizi terk edip giden.
- Seni asilce sevdim, yerli yersiz tartışmalar yetmez seni benden ayırmaya.
- En buyuk hayali sana sarılmak olan bi insanı nasıl bu kadar kırabiliyosun?
- Ne guzel olurdu ayrılık olmasaydı, aklıma geldiğinde gozlerim dolmasaydı.

- Oyun bitti! Sevildiğini gordun, şimdi unutulduğunu izle.
- Gidişin canımı yaksa da devam et cunku yuruyuşune hastayım.
- Bir gidişi asla tek kişi hazırlamaz. Biri iter, diğeri gider.
- Ayrılık vaktiyse duvarda calan saatte bir klik vururuz yureğimize. Olumse soluyan ensemizde derin bir nefes cekeriz icimize.
- Bir hoşcakala sığdırdı beni, yere goğe sığdıramadığım.
- Aşkımız su uzerine yazılan bir masaldı, goz kirpimi kısalığında kelebeğin omru uzunluğundaydı. Kalbimizde bir omur boyu cekeceğimiz yaralar bıraktı.
- Ey vefasız yÂrim. Tuttuğun eli bırakacak kadar yureksiz idinse o eli tutuşun niyedir. Gitmek icin geldinse sevdim deyişin niyedir?
- Seni sevdiğim icin şanslı olduğumu duşunuyordum. Ancak senin gitme isteğinin karşısında aslında ne kadar yanlış bir karar verdiğimi fark ettim.
- Geceyi huznun taklidi olarak kabul ediyorum.

- Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gun silerim. Guzel bir ruyayı gercek sanmıştım. Seni sevdiğim icin ozur dilerim.
- Bazen oyle konuşacaksın ki, karşındaki cevap veremeyecek. Bazen de oyle bir susacaksın ki karşındaki konuşmaya cesaret edemeyecek.
- Bir gun herkes gider mi acaba. Evet, sen kalbinde buyuttukce, onlar da buyurler ve sığamayacaklarını anlayınca giderler.
- Geleceği benimle karanlık goruyorsan, umutların solmuş yureğinde. Hadi git beni hic duşunme eğer mutlu olacaksan ceker giderim, sen mutlu olacaksan ben cekerim.
- Gece yalnızlığın uzerine dokulen asfalttır.
- Oyle bi oldunki icimde, kıyamette bile dirilemeyeceksin.
- Ben hayatı rakı niyetine ictim, kafayı meze niyetine yedim, hani sarhoşluk kotuydu, sevdiklerimi hep ayıkken kaybettim.
[h=3]RESİMLİ AYRILIK SOZLERİ[/h]- Bazı yalanlar guzel bazı gercekler acıymış. Ayrılık hepsinden de betermiş…
- Seni anlata anlata bitiremediğim insanlara sonra bir de beni sebepsiz terk edip gidişini anlatmak zorunda kaldım.
- Her yalnızlığımda seni andım. Her anışımda yine sana kandım.

- Şimdi şoyle; sen olmuşsun, ben mezarına gelincikler dikiyorum. Bundan sonrası bir olunun bir oluye merhamet duyması.
- Gittiğin gun bittiğim gundu aslında...
- Vazgecmek ayrı şey, yorulmak ayrı şey...

- Bitti demedi, hoşca kal demedi, elveda da demedi… Allah'a emanet ol hic demedi. Helallik bile istemedi. Gitti sadece Gitti…
- Bana neden bu kadar cok seviyorsun diyorlar. Cunku her bir zerrem, senin her bir zerrene aşık da ondan.
- Ne Eylul'un gelmesi ne de baharın bitmesi… Senin bir uzgun bakışın etmez.

- Aşk seni koklamaktır. Senin kokunu alıp icime cektiğim, sonra sana kendimi verdiğim, her nefesin diyetidir. Seni koklamaya doyamayıp, zamanın durmasını istemektir.
[h=3]SEVGİLİYE AYRILIK SOZLERİ[/h]- Sevmenin erdemi, aşkın gorkemi, mutluluğun gozleri ve seni ozlemenin hazzını yaşattın sevgili, yolun acık olsun.
- Elveda dercesine bakan gozlerine; Eyvallah dercesine ceker giderim.
- Ayrılık vaktiyse duvarda calan saatte bir klik vururuz yureğimize. Olumse soluyan ensemizde derin bir nefes cekeriz icimize.
- Bir gidişi asla tek kişi hazırlamaz. Biri iter, diğeri gider.
- Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyac duyarsan ben hep o bildiğin adresteyim.
- Sen benden cay istesen guneşte demler yureğimde suzer ve sana oyle ikram ederim sevgilim.
- Sanırım kendini vazgecilmez olduğuna fazla inandırmışsın.
- Aşk, kadınlar yorulunca biter. Kadınlar bir adamı değil, bir mezarlığı terk eder.
- Oyun bitti! Sevildiğini gordun, şimdi unutulduğunu izle.
- Oyle bir oldun ki icimde, kıyamette bile dirilemeyeceksin.
- Mutlu iken soz verme, uzgun isen cevap verme, ofkeliysen de sakın karar verme... Yoksa uzende sen olursun uzulende...
- Oyle cok ozler ki insan bazen. Ozlenen bile bazen yokluğundan utanc duyar.
- Son kez sevişim idi seni. Bundan sonra bir daha gelmem, Gidiyorum. Elveda…

- Dunyam sen iken şimdi cehennemim de sensin. Kalmak isterdim ama bu cehennemde daha fazla yanamam. Elveda...
- Ben ne aşklar yaşadım ne vedalar ettim, ne kızgın collerinde yurudum aşkın, senin kor dudakların vız gelir guzelim.
- Seni gunle paylaşmak istedim bana bile yetmez dedi, geceye sordum olmaz diye fısıldadı, yıllara sordum bekle ama boşuna dedi, boynumu bukunce ecelim tamam dedi.
- Gidişin canımı yaksa da devam et cunku yuruyuşune hastayım.
- Şimdi hoşca kal deme zamanı ama sen hoşca kalmayı hak etmiyorsun be gulum.
- Tercumanlık mesleğimdir benim. Her zaman yureğimin sozlerine tercuman oluyorum.
- İlişkiler başladığı gunden itibaren bitmeye doğru yol alırlar. Yani her ilişkinin bir son kullanma tarihi vardır.
Sizler icin derlediğimiz en iyi ayrılık sozleri bu şekildedir. Sizlerin de bildiği farklı ayrılık sozleri varsa yorum bolumunden bizlere yazabilirsiniz.