- Ukraynalı sevgilisini boğarak oldurup, cesedinin kokmaması icin klimayı acık bırakmış
Cinayet zanlısının polisteki ifadesinde "Cok kıskanıyordum. Bu yuzden aramızda tartışma cıktı. Cok kıskandığım icin oldurdum" dediği oğrenildi

ANTALYA - Antalya'da kliması soğuğa ayarlı acık bırakılan yalnız yaşadığı evinde olu bulunan 40 yaşındaki Ukrayna asıllı kadının boğularak oldurulduğu ortaya cıktı. Polis ekipleri olaya ilişkin Ukraynalı kadının sevgilisini gozaltına aldı. Şupheli sevgilinin cinayeti, "Cok kıskanıyordum. Bu yuzden aramızda tartışma cıktı. Cok kıskandığım icin oldurdum" diyerek itiraf ettiği ve cesedin kokmaması icin de klimayı soğuk ayarda acık bıraktığı oğrenildi.
Olay, dun akşam saat 17.00 sıralarında Muratpaşa ilcesi Fener Mahallesi 1988. Sokak'ta 3 katlı bir apartmanın 1. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, yaklaşık 3 yıldır Antalya'da yaşayan Ukrayna asıllı Turk vatandaşı Karina Demchenko'dan ailesi uzun sure haber alamayınca kızlarının Afrika'daki arkadaşına, o da Antalya'daki bir başka arkadaşına ulaşarak durumu bildirdi. 112 Acil Cağrı Merkezi'ne gelen ihbar sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İceriye giren polis, Demchenko'yu hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldu. Sağlık ekipleri, Demchenko'nun hayatını kaybettiğini tespit etti.
Klimanın soğuk ayarda calıştığı tespit edildi
Evde inceleme yapan polis, klimanın soğuğa ayarlı şekilde calıştığını belirledi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemelere gore Demchenko'nun vucudunda herhangi bir kesi izine rastlanılmadığı oğrenildi. Yaklaşık 10 gun once hayatını kaybettiği belirtilen Karina Demchenko'nun cansız bedeni, olum nedeni tespit edilmek uzere Antalya Adli Tıp Kurumu'nakaldırıldı.
"Kıskanclık yuzunden oldurdum"
Olay sonrası ilk incelemelere gore Demchenko'nun boğularak hayatını kaybettiği tespit edildi. Bunun uzerine geniş caplı araştırma başlatan polis ekipleri, Demchenko'nun bir sure once ayrıldığı belirtilen eski sevgilisini Erhan Razı'yı gozaltına aldı. Razı'nın sorgusunda, Demchenko'yu cok sevdiğini belirterek, "Evlenmeyi planlıyorduk. Kıskanclık yuzunden aramızda tartışma cıktı. Cok kıskandığım icin oldurdum. " dediği oğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından Erhan Razı, adliyeye sevk edildi. Şupheli Erhan Razı tutuklandı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı