Ağır sozler, gunluk hayatta vatandaşlar tarafından sıkca aranmaktadır. Ağır sozler iceriğimizde damar ve ağır sozler, derin ağır sozler, aleme sert sozler, ağır abi sozler, duygusal ağır sozler ve duygusal sert sozleri bulabilirsiniz...
[h=3]AĞIR SOZLER 2021[/h]Ağır sozler, Keşke beni senden vazgecmek zorunda bıraksaydım
İnsan bazen buyuk hayallerini kucuk insanlarla ziyan eder.

Kendi ellerimle cizdim bu yolu. Bak, tam şurada terk edildim. Biraz ileride arkamdan vuruldum ve hemen sağı donunce yalnız başıma kaldım.

Ne zaman dizlerimin ustune cokeceğimi hissetsem o an olmeyi yeğledim.

Herkesin bir yarası var. Gece kadar karanlık, okyanus kadar derin.

Hadi kaldır kadehi! Varsa şerefine, yoksa gidişine icelim.

Bende sana verilecek gunah bile kalmadı haberin olsun.

Benim duygularım oyuncak değil, sen fazla cocuksun!
Reislerle kurduk mekÂnı dayılarla harcadık bu yolları serserilerle Âleme daldık delikanlılarla şekil yaptık, bizler ağır abileriz herkesi severiz.
[h=3]AĞIR SOZLER[/h]Benim gozum karadır sevdiğime değer veririm değer verdiğimi severim, sen benim değerimi bilmedin şimdi sokak koşelerinde değer ara kendine değersiz insan!
Gunun adamı olmaya calışma, hakikatin adamı olmaya calış. Cunku gun değişir ama hakikat asla değişmez.

Acılara dayanır bu yurek ama senin gibi nankorlere asla! Gozlerimin gorduğu yerden sildim seni bitirdin icimdeki delikanlı sevgiyi, mutluluklar sana yaşadığın namert hayatında.

Yolu doğru olanın yuku ağır olurmuş.

Gelecekten bahsedenlerin gidişine hastayım.

Sokak lambası gibisin kime yandığın belirsiz.

Adam olmayana adamlık yapmak her zaman cok zor gelir.

İyi insanlar her zaman kaybediyor. Cunku onlar her zaman adil dovuşuyor.
[h=3]EN ETKİLYEİCİ AĞIR SOZLER[/h]Hayatta iki şeye dikkat edin; yolda yururken kavşaklara bir de yuzunuze gulen yavşaklara!
Bugun eline gecen aşkı harcıyorsun ya beni unutabildin mi bari?

Erkek adam ise kadın her zaman hanımefendidir.

Bircok insanın duşunmekten bile korktuğu olum bizim icin bir oyundan ibarettir.
Kısa ağır laflar ile sevmediğiniz insana ağır laf koyabilirsiniz. Bu kısa ağır laflar ve sozler sayesinde size kimse laf yapamaz.
[h=3]AĞIR ABİ SOZLERİ[/h]Bazı insanlar da fotoğraf gibidir. Ne kadar buyutursen, o kadar kalitesi duşer.
Kalbimin kapısı herkese acılır sanma, her laf edeni adam sanma! Bakma insanın dış gorunuşune, tanıyamazsın basmadıkca kuyruğuna.

Adamlık parayla, onunla bununla gonul eğlendirmekle olmaz. Biri eşi biri kızı İki bayanın arasında kalıyorsa, biri işte ona adam denir.

İpini koparıp ta yanımdan ayrılan kopeği tekrar kapıma bağlamam.

Gidenin arkasından asla diz cokmeyin, cenaze namazında secdeye varılmaz!

Kac fırın ekmek yersen yer fark etmez, yoksa mayanda adamlık!
Sevgiliye En Ağır Sozler
Koyduysa sana yokluğum, işte o zaman mutluyum.
Adam olan kadını ağlatmaz. Sever koynunda uyur da şerefsizce başka kadınlarla yatmaz.

Gururlanma insanoğlu kimseyi kucuk gorme… Nokta da kucuktur ama cumlenin sonunu getirir.

Unutma, sen gitmekle eylem yaparsan, ben unutmakla devrim yaparım.

Şarkılarla dostluk kurun, onlar asla terk etmezler!

Seni şımartacak sevdiklerin olmazsa kucuk yaşta kocaman bir adam oluverirsin.

Karanlık geceler bile ismimizi kaybetmeye yetmez. Bir yıldız cıkar aydınlatır tum gecenizi.

[h=3]EN AĞIR SOZLER[/h]Etrafında cok insan olmasına gerek yok, etrafındakiler insan olsun yeter!
İkinci planda olmaktansa, plana dahil olmamayı yeğlerim!

Eğer bir gun ağlaman gerekirse başını dik tut ki: gozyaşların seni ağlatan kişi kadar alcalmasın…
Sen care arıyorken o bahane arıyorsa, aranacak bir şey kalmamıştır; Bırak gitsin!

Gidene dur demekte neymiş? Asfalt bile dokeriz, maksat rahat yol alsın.

Bazı şeyler uzulmeye değmez. Hayatı olduğu gibi kabul et yeter.
Sevdiklerimiz uzulmesin diye haklı olduğumuz yerde susmuşluğumuz coktur.
Hani haklıyız ya yine de sen haklı ol. Sevdiklerimiz mutlu olsun yeter.
Şerefin kadar konuş desem, sonsuza dek susacak insanlar tanıyorum!
Sen şimdi beraber yuruduğumuz o kadar yolu, tek başına geri don mu diyorsun? Cok acımasızsın.
Senden beni sevmeni beklemiyorum. Benden bekliyorum seni artık sevmemeyi.
Destursuzdur laflarım. Yalanlarla kazanacağıma, doğrularımla kaybetmeyi yeğlerim. Ben buyum arkadaş! Seven sever, sevmeyende ceker gider!
[h=3]COK AĞIR SOZLER[/h]İnsanlar gosterdiğiniz nedenlere, ictenliğinize ve acılarınızın ağırlığına, ancak: Siz olduğunuzde inanırlar.
Bu masalar boş kalmaz gidenin yeri dolar. bu vazolara bir şey olmaz yalnız cicekler solar.
Karakteri kucuk olanlar, soylediği laflarla buyuduklerini sanıyorlar.
Bazıları başları dik yururlerse karakterlerinin duzeleceğini sanıyorlar. Boşa uğraşmasınlar. O şerefsizlerin yuzune gokyuzu dahi tukurur.
Kime değer vermeni yureğin kanaya kanaya oğrenirsin. Ben benimle yola cıkanı hic yarı yolda bırakmadım. Yarı yolda bırakanı da bir daha adam yerine koymadık.
Sen cocuk, benim duygularım da oyuncak değil.
Ayakta olmek diz ustu yaşamaktan daha cok onur vericidir.
Kimseyi yolda bırakmam ama onlarında hızıma yetişmeleri lazım.
İnsanlar bizim durumlarımızı değil adamlığımızı beğeniyor.
Bir kadına hem arkadaş hem eş ol. O zaman onu etmek icin cok caba harcamana gerek kalmaz.
Hayatta hicbir isteğimiz yerine gelmese dahi biz şukretmeyi hep bildik.
[h=3]KISA AĞIR SOZLER[/h]Sustum. Suskunluğum, susturana armağan olsun.
Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer, ben cok pahalı bir tabloyum...
Kaldırabileceğimden cok daha fazla acıyı bana bırakıp gittin.
Farkındalık lanet bir şeydir, hayatın lezzetini alır goturur!
Bir gun oyle bir giderim ki; Kaybedeceğim hicbir şey olmaz!
Actığın yola, gosterdiğin hedefe, durmadan lanet edeceğime ant icerim.
Serseri dediğin adamlarında bir kalbi var. Sen hanımefendi gibi buyumuş olabilirsin ama o adamların da bir onuru var.
Beni terk ettiğin gun katilimi tanıma fırsatı verdin. Bakalım hangi boş yurekte kim vurduya gideceksin.
Benim sevdam sana ağır gelir guzelim. Sen ışıltılı gecelere layıksın. Benim karanlık sevdamda boğulursun sen.
Ben senin defterini dureli cok oldu. Muhasebe defterini tutmama gerek yok artık.