Kavak Kaymakamı Omer Saygılı, Adnan Menderes Caddesi'nde yurutulecek peyzaj calışma ve ağac dikim calışmalarını denetledi.
Adnan Menderes Caddesi'nde incelemelerde bulunan Saygılı, yapılacak peyzaj calışmalarıyla ilgili Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'ndan bilgi aldı.
Saygılı, calışmalar sonucu Adnan Menderes Caddesi'nin vatandaşların boş vakitlerini gecirebileceği onemli bir gezi merkezi olacağını soyledi.
Saygılı'ya Kavak İlce Orman İşletme Muduru Ozkan Guneş de eşlik etti.
Bafra'da Kaymakam Cevdet Erturkmen'den Kovid-19 denetimi
Bafra Kaymakamı Cevdet Erturkmen yeni tip koronavirus (Kovid-19) salgınıyla ilgili Tekel Caddesi'nde suren polis ve zabıta ekiplerinin denetimlerine katıldı.
Denetimlerin aralıksız surduğunu ifade eden Erturkmen, "Bu konuda halkımızın daha dikkatli olmasını diliyorum. Yine hafta sonu yapılan uygulamalarda bazı vatandaşlarımızın bu kurallara riayet etmediğini gorduk. Onların da adli ve idari sureclerini başlattık. Denetimlerimizi sıklaştırma gereği hissettik." dedi.
Erturkmen'e İlce Sağlık Muduru Aytac Akın, İlce Emniyet Muduru Suleyman Gokay Gokdoğan da eşlik etti.
Havza'da 48 okul ve kuruma "Okulum Temiz" belgesi verildi
Havza ilcesinde Milli Eğitim Mudurluğune bağlı 48 okul ve kurum binasına "Okulum Temiz" belgesi verildi.
Havza Milli Eğitim Muduru Uğur Sağlam tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile Turk Standartları Enstitusu (TSE) arasında, imzalanan Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Onleme İş Birliği Protokolu kapsamında, "Okulum Temiz" belgesi almaya hak kazanan 48 okul ve kurumun idarecilerine belgeleri verildi.
Torende konuşan Sağlam, ilcedeki tum okul ve eğitim kurumlarının belgeyi almaya hak kazandığını ifade ederek, "İlcemizdeki tum okullarımız ve eğitim kurumlarımız belgeyi almak icin başvuruda bulundu ve yaklaşık 2 ay gibi bir surede tum başvurular olumlu sonuclandı. Bu nedenle duyarlılıklarından dolayı tum idareci ve oğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. Yuz yuze eğitim icin tum hazırlıklarımız tamam. Yuz yuze eğitime başlandığı andan itibaren tum velilerimiz oğrencilerini gonul rahatlığı ile okullarımıza gonderebilir." dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mustafa Gunay