Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, ablasının vefatından dolayı taziye teşekkur mesajı yayınladı.
Başkan Sayan mesajında " Dunyayı saran Korona virus (Covid-19) salgınından dolayı 09.12.2020 tarihinde ablam hakkın rahmetine kavuşmuştur. merhumenin vefatından dolayı beni arayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak uzere eski Başbakanımız Binali Yıldırım Bey'e, Sayın Parti yoneticilerimiz, Sayın Bakanlarımız, Sayın Bakan Yardımcılarımız, Sayın Milletvekillerimiz, Sayın teşkilat mensubu kardeşlerim, mulki idare amirlerimiz, belediye başkanlarımız, genel mudurlerimiz, gozumuzun bebeği ordumuzun değerli komutanları, emniyet mudurlerimiz, kıymetli vatandaşlarımız, sosyal medyadan mesaj gonderen, telefon ile arayan, beni ve ailemi yalnız bırakmayan herkese en icten duygularımla teşekkur ediyorum. Fedakar sağlık calışanlarımızdan ablam adına helallik rica ediyorum. Allah eksikliğinizi vermesin. Allah ulkemizin, devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun " ifadelerini kullandı. - AĞRI
Kaynak: İhlas Haber Ajansı