[h=3][/h]Birbirinden etkileyici bir doneme damga vurmuş usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in sozleri, Ramiz dayı sozleri, anlamlı, kısa, etkileyici sozleri
[h=3]RAMİZ DAYI SOZLERİ[/h]Ramiz dayı sozleri, Unuttum demek bile hatırlamaktır.
Olum cekip gitmek değildir.

Elinden bir şey gelmeyince kabullenmek kolaydır.

En buyuk arkadaştan en buyuk duşman olur.

Kiminle gulduğunu belki unutabilirsin,ama kiminle ağladığını asla !

Kaygılanma cocuk, herkes olur! Kimi toprağa, kimi yureğe gomulur.

Herkesin bir gecmişi vardır, bir de gecmemişi.

Ne umutlar fısıldarsa fısıldasın sana hayat,ceker gider sadık kalmaz sonunda.

[h=3]TUNCEL KURTİZ SOZLERİ[/h]Tuncel Kurtiz sozleri, Bazen sevdiğin insanları korumanın tek yolu onlardan uzak durmaktır..

Gercek niyetini kimse bilmeyecek.Kaderin sırrındır kaderini kimseyle paylaşmayacaksın..

Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı icin, ya da gercekten de olmaması gerektiği icin olmuyordur.

Don bak arkana yeğen. Gitmez" dediğin kac kişi yanında?

'BENT' isimli oyunun yonetmenliğini ustlenen meltem cumbul hakkında;"Sen bu işi goturursun. Cok guzel bir calışma olmuş. Bu yolda devam et."

Oğlum hak icin,dinimiz icin,devletimiz icin calışıp uğraşmak varken geceleri safahat alemlerinde gunah işlemekle meşgulsun bunu nasıl yapıyorsun ben anlamıyorum.

Oysa herkes oldurur sevdiğini. Kulak verin bu dediklerime! Kimi bir bakışıyla yapar bunu, Kimi dalkavukca sozlerle, Korkaklar opucuk ile oldurur. Yurekliler kılıc darbeleriyle, Kimi gencken oldurur sevdiğini, Kimi yaşlı iken. Şehvetli ellerle boğar kimi,Kimi altından ellerle. Merhametli kişi bıcak kullanır. Cunku bıcakla olen cabuk soğur. Kimi yeterince sevmez, Kimi fazla sever, Kimi satar kimi de satın alır. Kimi gozyaşı doker oldururken, Kimi kılı kıpırdamadan. Cunku herkes oldurur sevdiğini. Ama herkes oldurdu diye olmez