Universitelere Personel Alımı ilanları yayımlandı. 5 farklı Universiteye 492 personel alımı yapılacak. İlanlar yayımlandı. Peki alım yapacak Universiteler hangileri, Alım yapılacak kadrolar, Başvuru şartları ve başvuru surecini sizlerle paylaşacağız. Peki, Sağlık Bilimleri Universitesi492 kamu personeli alımı şartları nedir? Başvurular ne zaman?
[h=3]5 UNİVERSİTEYE 492 PERSONEL ALINACAK![/h]Yayımlanan ilanlara gore Sağlık Bilimleri Universitesi dahil olmak uzere 5 farklı Universite bunyesine personel alacak. Alımlar, Profesor, Docent, Dr. Oğretim Uyesi, Oğretim elemanı kadrolarında personel alımı yapılacak. Buna gore Sağlık Bilimleri Universitesi 407, Burdur Mehmet Akif Ersoy Universitesi 10, Tekirdağ Namık Kemal Universitesi 46 ve Ataturk Universitesi29 Akademik personel alımı yapacak.

Merkezi sınav muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin on değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında ALES puanı 70 olarak kabul edilir. On değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak 4'luk ve 5'lik not sistemlerinin 100'luk not sistemine eşdeğerliğinin belirlenmesinde Yuksekoğretim Kurulunun eşdeğerlik tablosu kullanılacaktır
Oğretim gorevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az, tezli yuksek lisans derecesine sahip olması gerekir. Meslek Yuksekokulu oğretim gorevlisi kadroları yabancı dil şartından muaftır. Adaylar son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ilgili birime başvuru formunda istenen belgeler ile şahsen veya posta yolu ile başvurmaları gerekmektedir.
[h=3]BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?[/h]Universitelerin Oğretim Uyesi ve Oğretim elemanı alımı başvuruları 15 Aralık 2020 tarihi itibari ile başladı. Adayların başvurularını en gec 15 gun icerisinde yani 29 Aralık 2020 tarihi itibari ile gercekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını universitelere yapacaklardır.
Sağlık Bilimleri Universitesi İlanını