Mimarsinan Organize Sanayi Bolgesi 166. Muteşebbis Heyet Toplantısı video konferans sistemi uzerinden gercekleştirildi. Toplantıya Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yonetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Mimarsinan OSB Muteşebbis Heyet Başkanı Mehmet Buyuksimitci, Mimarsinan OSB Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut ve Mimarsinan OSB Muteşebbis Heyet Uyelerinin katılımı ile gercekleştirilen toplantıda, gundemdeki konular goruşulerek karara bağlandı.
Toplantının acılış konuşmasını yapan KAYSO Yonetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Muteşebbis Heyet Başkanı Mehmet Buyuksimitci, Mimarsinan OSB'nin ulke ve Kayseri ekonomisine katkı sağlamaya devam ettiğini acıklayarak, "Mimarsinan OSB bizim gururumuz. Pandemiye rağmen elektrik tuketiminin gectiğimiz yıla gore yuzde 17, doğalgaz tuketiminin ise yuzde 5 civarında artmasından da anlaşılacağı uzere ulke ekonomisine, istihdamına ve ihracatına azımsanamayacak derecede katkı sağlıyor. İstihdam başta olmak uzere bir takım sıkıntılarımız olsa da, el birliği ile bunlarında ustesinden geleceğimize inanıyorum " dedi.
Mimarsinan OSB'nin ornek bir bolge olduğuna dikkat ceken Başkan Buyuksimitci, "Yaklaşık 40 bin metrekare alana sahip bolgemizde, faaliyette olan 273 firmamız ile 6 bin 100 kişiye istihdam sağlıyoruz. Altyapı ve ust yapı calışmaları ile ornek bir OSB konumundayız. Kayseri Sanayi Odamızın da yuzde 100 iştiraki olan Mimarsinan OSB'mizde istişare ile guzel başarılara imza attık. Bundan sonrada aynı yontemle bolgemizi geliştirip kalkındırmaya devam edeceğiz. Ben bolgemizin kurulmasında emeği gecenler başta olmak uzere, muteşebbis heyet uyelerimize ve bu gune kadar gorev herkese teşekkur ediyorum" diye konuştu.
Daha sonra Mimarsinan OSB Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut, Mimarsinan OSB'nin 2020 yılı faaliyetleri ve 2021 projeleri hakkında katılımcılara sunum eşliğinde bilgiler verdi. Mimarsinan OSB'nin her gecen gun daha da geliştiğine dikkat ceken Karabulut, "Bolgemize guzel yatırımlar gelmeye devam ediyor. Bizde bolge mudurluğu olarak sanayiciye hizmet etmek icin personelimizle birlikte canla başla calışmaya devam ediyoruz. Bundan sonrada istişare icinde bolgemize en iyi hizmeti verme gayreti icerisinde olacağız. Emeği gecen herkese teşekkur ediyorum" dedi. - KAYSERİ