Balıkesir Universitesi'nin 2021 yılı butcesinin kabul edilmesiyle birlikte yeni projeler de hayata gecmek icin gun sayıyor. Universite kampusunde devam eden projelerin yanında 2021 yılı butcesine Balıkesir Meslek Yuksekokulu eğitim binası da ilave edildi. BAUN Rektoru Prof. Dr. İlter Kuş desteklerinden dolayı Balıkesir milletvekillerine teşekkur etti.
BAUN Rektoru Prof. Dr. İlter Kuş universite bunyesinde yapımı devam eden Kutuphane ve Kongre Kultur Merkezi, İlahiyat Fakultesi binası, Sağlık Bilimleri Fakultesi binası ve kampus ana ve yan girişleri inşaatının yanında 10 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak Balıkesir Meslek Yuksekokulu projesinin de yatırım programına alındığını duyurdu.
"Universitemiz ve şehrimize hayırlı olsun"
Balıkesir Universitesi'nin 2021 yılı butcesinin 329 milyon 404 bin TL olarak kabul edilmesinin ardından Balıkesir Meslek Yuksekokulu'nun projesi de onaylandı. 2021 yılında proje ihalesi yapılarak inşaat başlayacak. Balıkesir Universitesi Rektoru Prof. Dr. İlter Kuş universite kampusundeki yapımı devam eden projelerin yanı sıra Meslek Yuksekokulu binasının da butcede gosterilmesinin memnuniyet verici olduğunu soyledi. Kuş, "Universitemiz bunyesinde Kutuphane ve Kongre Kultur Merkezi binası, İlahiyat Fakultesi binası, Sağlık Bilimleri Fakultesi binası ile Kampus ana ve yan girişleri inşaatları devam ediyor. Tum bu projelerin yapımı devam ederken 2021 yılı butcesinde Balıkesir Meslek Yuksekokulu binasının yapımı da yer aldı. 2021 yılında proje ihalesi yapılacak ve inşaatı başlayacak olan Balıkesir Meslek Yuksekokulu binamız 10 bin 500 metrekarelik alanda yapılacak. Boylece universitemiz bunyesindeki proje sayımız 5'e ulaşmış oldu. Ben desteklerinden dolayı Balıkesir milletvekillerimiz Adil Celik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir'e teşekkurlerimi sunuyorum. Yapımı devam eden ve 2021'de başlayacak projelerimiz universitemiz ve şehrimiz icin hayırlı olsun" diye konuştu. - BALIKESİR