-Burdur Belediyesi'nden ihtiyac sahibi oğrencilere tablet hediyesi
Milli Eğitim Muduru Emre Cay, Başkan Ercengiz' den hediye tabletleri teslim aldı

BURDUR - Burdur Belediyesi tarafından, uzaktan eğitime katılamayan ihtiyac sahibi cocuklar icin 108 tablet alındı. Tabletler, cocuklara ulaştırılmak uzere İl Milli Eğitim Muduru Emre Cay'a teslim edildi.
Teslim toreni, belediye makamında gercekleştirildi. Uzaktan eğitime destek olmak amacıyla, Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında toplantı gercekleştirdiklerine değinen Emre Cay, "Belediye başkanımızın, sendikalarımız katıldığı bir toplantıydı. Uzaktan eğitimde sıkıntı yaşayan oğrencilerimize yonelik bir destek mahiyetinde ilgili kurum ve kuruluşlarımız bazı taahhutlerde bulunmuşlardı. Bugun de Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz 108 adet tablet desteğinde bulundu. Bunun yanı sıra diğer kurumlarımızın ve Milli Eğitim Bakanlığımızın geri kalan tabletlerle ilgili planlaması var. Bu surecte desteklerini esirgemeyen belediye başkanımıza ve herkese teşekkur ediyorum" dedi.
"Bizler adına tabletleri ulaştıracak"
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise korona virusu yenerek, 40 gun sonra gorevinin başına donduğu icin heyecanlı olduğunu belirterek, "Burdur'umuza yeniden hizmet edeceğim. Bugun de iyi bir tesaduf oldu. Daha oncesinde soz verdiğimiz bir projenin paydaşı olarak Milli Eğitim Mudurluğumuzun tespitleri doğrultusunda il genelinde tum ihtiyac sahibi olan, uzaktan eğitime katılamayan cocuklarımıza tablet verme sozunde bulunmuştuk. Valimizle yaptığımız bir toplantımızda, valimiz bizimde bu aşta tuzumuz bulunmasını istedi ve bizde memnuniyetle kabul ettik. Bugun 108 adet tabletimizi mudurumuze teslim edeceğiz. İnşallah o da tek tek tespit ettikleri ihtiyac sahibi cocuklarımıza bizler adına ulaştıracak. Tek elden yapılmasının onemli olduğunu duşunuyorum. Cunku mukerrer yapılan işlerde zaman zaman karışıklık ve gercek ihtiyac sahiplerine ulaşamama ihtimali olabiliyor. Bizde bu ihtimale karşı tek bir noktadan projeyi yurutme kararı almayı almıştık" dedi.
Ercengiz, projede emeği gecen paydaşlara teşekkurlerini sunarak, konuşmasını noktaladı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ALİ KAPAN