BURSA'nın İnegol ilcesinde sokağa cıkma kısıtlamasının başlamasına dakikalar kala fırına ekmek almaya giden Fatih B.'nin (50) kamyonetinden, icinde 3 bin lira, senet ve ceklerin bulunduğu cantası calındı.
Olay, dun saat 21.00 sıralarında İnegol ilcesi, Kemalpaşa Mahallesi, Mahmut Esatbey Caddesi'nde meydana geldi. Sokağa cıkma kısıtlamasına dakikalar kala caddeye kamyonetini park eden Fatih B., kapıları kilitlemeden fırına ekmek almaya gitti. Fatih B., 5 dakika sonra geri donduğunde kamyonetteki cantasının calındığını fark etti. İhbar uzerine gelen polis ekipleri, incelemelerde bulundu.

'5 DAKİKA İCİNDE CALDILAR'Cantasında 3 bin lira ile cek ve senetlerinin bulunduğunu kaydeden Fatih B., "Aracımı park ettim, fırına gidip ekmek alıp dondum 5 dakika sonra. Geldiğimde cantamı calmışlardı. Cantamın icerisinde pasaport, para, cek, senet, cuzdan gibi bircok kişisel ve değerli eşyam vardı. Gunluk yaşamımızda kullandığımız ne varsa hepsi gitti. 3 bin lira nakit para ve hatırı sayılır cek ve senetlerim vardı. Umidim hırsızların bir an once yakalanması" dedi.Polis, şupheli ya da şuphelilerin yakalanması icin calışma başlattı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yavuz YILMAZ