Uzaktan eğitim veren Erzurum Ataturk Universitesi Acık Oğretim Fakultesi, vize sınavlarını bu ay gercekleşti. Cevrimici ortamda sınava giren oğrenciler şimdilerde heyecanla sınav sonuclarını bekliyorlar. Sınavın ne zaman acıklanacağı kurum tarafından net bir tarihle belirtilmemekle birlikte bundan onceki sınavların 5-6 gun icerisinde acıklanması oğrencileri heyecanlandırıyor. Bugunlerde acıklanacağı duşunulen ATA AOF sınav sonucları acıklandı mı? ATA AOF sonucları ne zaman acıklanacak? İşte tum detayları!
[h=3]ATA AOF SINAV SONUCLARI NE ZAMAN ACIKLANACAK?[/h]Ataturk Universitesi Acık Oğretim Fakultesi guz donemi vize sınavlarından sonuncusu gecen hafta yapıldı. Bunun uzerine binlerce oğrenci sonuclarını merak etmeye başladı. Universiteden sınavların ne zaman acıklanacağına dair bir acıklama gelmedi fakat bugunlerde acıklanması bekleniyor. Oğrencilerin kendi sınav sonucları hakkında fikir sahibi olmaları icin sınav sorularının cevapları acıklandı. ATA AOF sitesinde yer alan "2020-2021 Guz Yarıyılı Online Vize Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarları" bolumunden sorulara ve yanıtlara ulaşabilirsiniz.
2020-2021 Guz Yarıyılı Online Vize Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarları
ATA AOF OĞRENCİ SINAV SONUC EKRANIAtaturk Universitesi Acık Oğretim Fakultesi oğrencilerinin tum bilgi ve belgelerini tek bir site uzerinde topluyor. ATA AOF Oğrenci Bilgi Sistemi hem notları, hem sonucları, hem tarihleri hem de tum duyuruların bir arada toplandığı bir platform. ATA AOF sınav sonucları acıklandığı zaman da duyuru buradan yapılacak ve sınav sonuclarına buradan erişilebilecek.
ATA AOF OĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİNE GİRİŞ İCİN TIKLAYINIZ!