Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında tum anaokullarının 15 Aralık itibarıyla yuz yuze eğitime gecmesi kararlaştırıldı. Anaokulları acılacak mı? Anaokulları acıldı mı? Anaokulları ne zaman acılacak? Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı acıklama nedir?
[h=3]ANAOKULLARI ACILACAK MI?[/h]Milli Eğitim Bakanlığı, yarından itibaren ana sınıfları haric, tam gun hizmet veren resmî ve ozel tum anaokullarında yuz yuze eğitimin başlayacağını acıkladı.
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında tum anaokullarının 15 Aralık itibarıyla yuz yuze eğitime gecmesi kararlaştırıldı. Toplantının ardından acıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "kamuya ait okul oncesi kurumları anasınıfları haric faaliyetlerini surdurebilecektir" dedi.
[h=3]ANAOKULLARI NE ZAMAN ACILACAK?[/h]Milli Eğitim Bakanlığı'ndan da konuyla ilgili yapılan acıklamada şu ifadelere yer verildi: "Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda alınan karar gereği, ana sınıfları haric, tam gun hizmet veren resmî ve ozel tum anaokulları, Kovid-19 tedbirleri kapsamında belirlenen koşulları yerine getirmek kaydıyla, yarından (15 Aralık) itibaren yuz yuze eğitime gececektir."

[h=3]ANASINIFI NEDİR?[/h]Anasınıfı : Sadece 6 (yeni yasayla bu yaş 5 olarak ifade ediliyor olabilir) yaşa hizmet verir ve bir ilkokulun bunyesindedir.