Modacı Gulşah Saracoğlu, "Bize Kaldı" adlı YouTube programına konuk oldu. Saracoğlu, yaptırdığı estetiklerden bahsetti.
[h=3]YUZ NAKLİ YAPTIRMIŞ[/h]Saracoğlu, "Goz altlarıma yeni dolgu yaptırdım. Bu zamana kadar yaptırdığım estetiklerle 'yuz nakli yaptırdım' diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Gulşah Saracoğlu son donemde değişimiyle sosyal medyada konuşuluyor. Saracoğlu'nun gecmiş yıllardaki goruntusu ise gorenleri şaşırtıyor.

Saracoğlu, cıkan haberlerden sonra Instagram hesabından acıklama yaptı. Unlu modacı, "Psikolojik olarak kadına şiddetin başka bir turunu yaşamış bulunmaktayım. Ofke kontrolumu sağlayamadım. Uzgunum, pişmanım ve tum sevenlerimden ozur dilerim." demişti.
[h=3]EVİN ALTINI USTUNE GETİRMİŞTİ[/h]Saracoğlu, gectiğimiz yıl da eski sevgilisi Gokhan Goz ile birlikte yaşadıkları eve giderek evin altını ustune getirmişti. Gokhan Goz, sosyal medya hesabından, evin videosunu paylaşarak "Bu yaptığını kendine yakıştırdıysan, bir de hastalığımda yanımda olmuşsun! Boyle mi atarak evi kırarak yazıklar olsun. Allah'tan dilerim ki once akıl sağlığına kavuşursun. Şikayetci olmayacağım" notuyla paylaşmıştı.
[h=3]"AMELİYATIMDAN SONRA BANA HAKARET ETMEYE BAŞLADI"[/h]Saracoğlu da konuyla ilgili olarak; "Yağ aldırma ameliyatımdan sonra değişti, bana hakaret etmeye başladı. Sosyal medya hesabından uzerinden beni kotuluyordu, o anda deli oldum. Bu ilişkiyi yaşadığıma buyuk pişmanım" acıklamasını yapmıştı.
[h=3]"İNSANLAR OFKEYLE HATA YAPABİLİR"[/h]Cift ayrıldıktan iki hafta sonra ilişkilerine yeniden bir şans verme kararı almıştı. Saracoğlu, "Hepinizin de bildiği gibi Gokhan'la olan ayrılığımız cok ortalığı karıştırdı... Yaşanılan tum olaylardan son derece rahatsız olduk... İnsanlar ofkeyle hata yapabilir. Biz de tum bu olan bitenden oturu cok uzulduk, bir araya geldik. Sorunlarımızı cozmek adına... Evet barıştık ve ilişkimiz kaldığı yerden devam ediyor." demişti.