- Mustafa Ozer: "Takım halinde savunmayı iyi yapan bir takımım vardı"
ANKARA - TFF 1. Lig'in 14. haftasında evinde BS Umraniyespor ile berabere kalan, Ankaraspor'da teknik direktor Mustafa Ozer, "Takım halinde savunmayı iyi yapan bir takımım vardı" dedi.

Macın ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Mustafa Ozer, "Oncelikle oyuncularımı kutluyorum. Cok iyi mucadele ettiler. 90 dakika hatta 94 dakika boyunca cok guzel mucadele ettiler. Soyunma odasında tebrik ettim. Kazansak cok iyi olacaktı ama mac berabere bitti. Umraniyespor'u da tebrik ediyorum. Oyuna baktığımız zaman cok pozisyonlarımız vardı. Onların da bir iki tane pozisyonları vardı. Ama oyunun geneline baktığınız zaman; takım halinde savunmayı iyi yapan bir takımım vardı. Bizim zaten en buyuk sıkıntımız 3. bolgede gol yollarında. Onu da inşallah cozersek daha iyi olacak. Mactan once Beykan'ın dedesi vefat etmişti. Ona da baş sağlığı diliyorum. Sağ olsun bizi yalnız bırakmadı. Macta da ozveriyle oynadı. Cok genc bir takımım var. İlk defa oynattığım oyuncularım vardı bugun. Onlar da iyi oynadı. Onların adına da sevindim. Calışıp Ankaraspor'u iyi yerlere getirmek istiyoruz" acıklamasında bulundu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MUSTAFA CENİK