Erkekler Basketbol 1. Ligi'nde mucadele eden Kocaeli BŞB Kağıtspor Kulubu'nde surpriz ayrılık yaşandı. Başantrenor Atalay Gemen istifa etti.
Erkekler Basketbol 1.Ligi'nde bu yıl ilk kez mucadele eden Kocaeli Buyukşehir Belediyesi Kağıtspor'un Başantrenoru Atalay Gemen istifa etti. Kağıtspor Kulubu deneyimli başantrenore resmi sosyal medya hesaplarından emekleri icin teşekkur edip kariyerinde başarılar diledi. İstifasıyla ilgili takımın onunu acmak icin gerekli gorduğunu belirten Atalay Gemen ise, "Yureğim Kocaeli'de kaldı" sozleriyle kulube başarılar diledi. Kulubun yeni başantrenorunun kim olacağı henuz belli değilken takımı maclara yardımcı antrenorlerin hazırlayacağı belirtildi.
Gemen: İyi bir şekilde anılmak istiyorum
Başantrenor Atalay Gemen, "Ozetle; 'Gorduğum luzum uzerine istifa ettim' diyebilirim. İstifam kabul edildi. Kağıtspor, Turkiye'de iyi bir kulup organizasyonu. Kulup icin de bu sezon cok onemli. Onunu acmam gerektiğini duşundum. Ben iyi bir şekilde anılmak, iyi bir şekilde ayrılmış olmak istiyorum. Oyle de ayrıldık. Herhangi bir kırgınlığım yok. El sıkışarak, anlaşarak ayrıldık. Gonlum her orada, İzmit'te. İnşallah Kağıtspor, marka bir kentte, olması gereken yerde olacaktır. Kalan sezonda takıma başarılar diliyorum" diye konuştu.
"Başarısız değildik ama daha iyi olabilirdik"
Gemen, Kocaelinin kariyerinde onemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, "Heyecanla gelip heyecan duyarak oynamıştım. Antrenorluğumde de aynı heyecanı yaşadım. Cok da başarısız değildik. Daha da başarılı olabilir, daha ileri gidebilirdik. Bu da bir gercek. Yeni bir takım olmamız, sakatlıklar ve Covid etkili oldu. Bunlar tabii ki bahane değil. Antalya'ya evime dondum. Kariyerimin sonraki sureci ise kısmet" şeklinde konuştu. - KOCAELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı