Carşambaspor Teknik Direktoru Kenan Yelek, "Şu ana kadar bizi eze eze yenen bir takım olmadı. Sahada istediklerimizi yapmaya calışan bir ekibimiz var" dedi.
TFF 3. Lig 3. Grup 14. hafta macında Osmaniyespor FK ile karşılaşacak olan Carşambaspor'da yonetim kurulu uyeleri takımın son durumunu değerlendirdi. Bu hafta oynanacak Osmaniye FK macı oncesi hazırlıklar hakkında konuşan Carşambaspor Asbaşkanı Ersin Sandıkcı, "Bu hafta oynayacağımız Osmaniyespor macına hazırlıklarımıza başladık. Carşambaspor olarak Kulup Başkanımız Ozkan Yıldırım'ın onderliğinde iyi bir aile olduk. Yonetim kurulu arkadaşlarımız, teknik heyetimiz, sporcularımızla iyi bir aile olduk. Lige de iyi başladık. 22 puanla 5. sıradayız. İnşallah daha da iyi olacağız" diye konuştu.

"Bizi eze eze yenen takım olmadı"
Takımın son durumunu değerlendiren Teknik Direktoru Kenan Yelek, "Biz Carşambaspor'u tarihine yakışır bir şekilde futbol oynayıp iyi bir mucadele etmek icin uğraşıyoruz. Butun futbolcularımdan memnunum. İyi oynuyoruz, iyi mucadele ediyoruz. Şu ana kadar bizi eze eze yenen bir takım olmadı. Sahada istediklerimizi yapmaya calışan bir ekibimiz var. Yonetim kurulumuz isteklerimizi yerine getirmek icin elinden geleni yapıyor" ifadelerini kullandı
Takım Kaptanı Oğuzhan Yıldırım, "Sezona cok iyi başladık. Hic kimsenin beklemediği bir performans sergiliyoruz. Bunu devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı