Dimitris Pelkas, Fenerbahce Televizyonu'na Yeni Malatyaspor macında oyundan cıkarken gosterdiği tepkiye acıklık getirdi.
27 yaşındaki futbolcu, konuyla ilgili "Evet, hoca ile bir diyaloğumuz oldu. O sırada 3-0 gerideydik. Kotu bir skordu. Dolayısıyla ben de skora sinirliydim. Herkes skora sinirliydi. O anda cok ozel bir şey konuşmadık. Bu tarz şeyler maclarda olur. Onumuze bakmamız gerekiyor. Gercekten o an hicbir şey olmadı. Bizim icin zor bir andı. Şimdi onumuze bakmamız lazım. Hazırlıklarımıza devam edip daha cok calışmamız lazım ki galibiyetlere geri donelim."
[h=3]KLOPP-SALAH ORNEĞİ VERDİ[/h]Pelkas, Mohamed Salah'ın da Jurgen Klopp ile benzer bir durum yaşadığını vurguladı ve "Bir şey daha eklemek istiyorum. İki hafta once Salah da oyundan cıkarken sinirliydi. Mac sonu Klopp şunu dedi; 'Salah'ın oyundan cıkmasına sinirlenmesinden dolayı mutluyum. Eğer bir gun oyundan cıktığına sinirlenmezse aslında o zaman bu bir problemdir' dedi. Sizin de dediğiniz gibi her oyuncu 90 dakika oynamak ister. Bunun icin daha cok calışıp, daha iyiye gitmeye calışacağız" dedi.
[h=3]"HERKES COK FAZLA CALIŞMAK ZORUNDA"[/h]Yunan futbolcu, mac oncesindeki taktik konuşmalarla ilgili ise "Bu tarz konular hocamızın kararı. Hocamız ne karar veriyorsa bizim de o kararı uygulamamız gerekiyor. Oynayabilmek ve oynadığı yeri hak edebilmek icin herkes cok fazla calışmak zorunda" ifadelerini kullandı.
Dimitris Pelkas, bu sezon forma giydiği 8 karşılaşmada da macı tamamlayamadan oyundan alındı.