Yurt genelinde uzun sureli otmeleriyle meşhur olan Denizli horozları kentin en onemli simgeleri arasında yer alıyor. Sahibinin fark ederek kayıt altına aldığı bu ilginc goruntuleri gorenler kahkahaya boğuldu.
Uzun sure otmek icin buyuk gayret gosteren bir horoz, bayılıp yere yıkılana kadar otuyor. Goruntulerde horoz, 15 saniye kadar otuyor. Daha fazla dayanamayınca, kısa sureli baygınlık geciriyor. 'Uzun sureli otme' namını bırakmak istemeyen bu horoz, nefesi yetmeyince bayıldı. Sahibinin sosyal medya uzerinden paylaştığı bu goruntu saatler icinde binlerce beğeni aldı.

[h=3]"BOYLESİ NADİR GORULUYOR"[/h]Denizli horozunun uzun sure otmesinden dolayı nefesi yetmediğini ve bu sebeple bayıldığını belirten Okan Gokbudak, "Horozum kumeste otuyordu, yanına gittim. Cok uzun otunce bakakaldım. Bir sure sonra sallanmaya başladı, sonra bayıldı. Bu anları kayda aldım. Sosyal medyada paylaşınca fenomen oldu bir anda. Bayılmasının sebebi hırsına yenik duşmesinden dolayı. Kendisine dur demeyi bilmediği icin nefesi yetmiyor ve bayılıyor. Boylesi cok nadir goruluyor" dedi.