Dimitris Pelkas, Yeni Malatyaspor macında oyundan cıkarken gosterdiği reaksiyonla ilgili, "Skora sinirliydim. Hocalar, herkes skora sinirliydi. O anda cok ozel bir şey konuşmadık. Bu tarz şeyler maclarda olur" diye konuştu.
Fenerbahce'nin Yunan orta sahası Dimitris Pelkas, Fenerbahce Televizyonu'na acıklamalarda bulundu. Yeni Malatyaspor macında oyundan cıkarken gosterdiği reaksiyonla ilgili Pelkas, "Evet, hoca ile bir diyaloğumuz oldu. O sırada 3-0 gerideydik. Kotu bir skordu. Dolayısıyla ben de skora sinirliydim. Hocalar, herkes skora sinirliydi. O anda cok ozel bir şey konuşmadık. Bu tarz şeyler maclarda olur. Onumuze bakmamız gerekiyor. Gercekten o an hicbir şey olmadı. Bizim icin zor bir andı. Şimdi onumuze bakmamız lazım. Hazırlıklarımızı devam ettirip daha cok calışmamız lazım ki galibiyetlere geri donelim. Bir şey daha eklemek istiyorum. İki hafta once Salah da oyundan cıkarken sinirliydi. Mac sonu Klopp şunu dedi, 'Salah'ın oyundan cıkmasına sinirlenmesinden dolayı mutluyum. Eğer bir gun oyundan cıktığına sinirlenmezse aslında o zaman bu bir problemdir' dedi. Sizin de dediğiniz gibi her oyuncu 90 dakika oynamak ister. Bunun icin daha cok calışıp, daha iyiye gitmeye calışacağız" dedi.

Mac oncesindeki taktik konuşmalarla ilgili de Pelkas, "Tabiki bu konuları konuşuyoruz. Bu tarz konular hocamızın kararı. Hocamız ne karar veriyorsa bizim de o kararı uygulamamız gerekiyor. Oynayabilmek ve oynadığı yeri hak edebilmek icin herkes cok fazla calışmak zorunda" acıklamasında bulundu.
(İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı