İngilizce eğitim platformu Cambly,7 milli sporcunun eğitim partneri olacağını duyurdu. Secilen milli sporcuların arasında cimnastikte Ahmet Onder, boksta Busenaz Surmeneli, cirit atmada Eda Tuğsuz, eskrimde Zehra Kose, karatede Emre Vefa Goktaş, yelkende Ecem Guzel ve son olarak yuzmede Nisa Eliz Ustundağ bulunuyor.
Cambly Turkiye Genel Muduru Emre Şimdi, milli sporcuların en cok karşılaştığı sorunları arasında dil engelinin bulunduğunu belirtiyor. Cambly, KagMedia Sports ajansı ile birlikte milli sporculara İngilizce dil eğitimi vererek, sporcuların hem dunya basınında hem de yabancı sporcularla daha etkileyici bir şekilde iletişim kurmasını sağlayacak.
[h=2]Hedef sporcuların dunya ile arasında bulunan dil engelini kaldırmak:[/h]

Turkiye’nin İngilizce yeterlilik konusunda bircok ulkeden geride kaldığını belirten Emre Şimdi, akıcı bir şekilde İngilizce konuşmanın onemini vurguluyor. Duzenlenen musabakalarda milli sporcuların kendilerini tam olarak ifade edemedikleri icin yeterli ilgiyi goremediğini ve bu yuzden de İngilizce eğitimin şart olduğunu soyluyor.
İyi bir şekilde İngilizce konuşmak her alanda olduğu gibi spor konusunda da oldukca onemli. Bu onemin ve ihtiyacın bilincinde olarak Cambly'nin yurutmuş olduğu bu kampanya, sporculara İngilizce eğitim vererek aradaki dil engelini kaldırmayı ve sporcuların hak ettiği ilgiyi gormelerini hedefliyor. Turkiye’yi başarılarıyla gururlandırmış milli sporcuların eğitim partneri olmaktan son derece memnun olduğunu belirten Emre Şimdi, her sporcunun hak ettiği ilgiyi gormesi gerektiğine inanıyor.
[h=2]Cambly, bu kampanyaya birlikte uygulamayı denemek isteyen yeni kullanıcılara indirim kodu sunuyor[/h] Cambly, uygulamayı ve eğitim sisteminin işleyişini oğrenmek isteyen yeni kullanıcılara ucretsiz deneme dersi sunuyor. Uygulamayı indirdikten sonra kullanıcılar, “spordestek” kodunu kullanarak, 18 Aralık tarihinden itibaren 12 aylık abonelikler icin %50 indirim kazanabilir ve ucretsiz deneme dersinden faydalanabilirler.