Bolu Emniyet Muduru Armağan Adnan Erdoğan ile Sağlık Muduru Muhammed Emin Demirkol, Anadolu Ajansınca (AA) duzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
Erdoğan ve Demirkol, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt ici ve dışında cektiği fotoğrafları inceledi ve eserler hakkında bilgi aldı.
Erdoğan, yaşam kategorisinde İsa Terli'nin "Buyuk Camlıca Camisi ile hilal", spor kategorisinde Kate Green'in "Galatasaray Avrupa sahnesinde", haber kategorisinde ise Mehmet Emin Menguarslan'ın "Mucize'nin adı Ayda" fotoğraflarına oy verdi.
İl Emniyet Muduru Erdoğan, her fotoğrafı cok beğendiğini belirterek, "AA'nın yapmış olduğu calışmalar cok guzel. Birbirinden guzel fotoğrafları ceken AA calışanlarını tebrik ediyor, gorevlerinde başarılar diliyorum." dedi.
Demirkol ise yaşam kategorisinde Muhammed Said'in "Muhammed bebeğin mutluluğu," haber kategorisinde Arif Hudaverdi Yaman'nın "İşitme engelli hastayla iletişim", spor kategorisinde de Kate Green'in "Galatasaray Avrupa sahnesinde" isimli fotoğraflarını oyladı.
Fotoğrafların birbirinden değerli olduğunu dile getiren Demirkol, şunları kaydetti:
"AA'ya bu oylama icin teşekkur ediyorum. Birbirinden kıymetli ve emek verilerek cekilmiş bu fotoğraflar arasından ben de 3 dalda secimimi yaptım. Hem AA'yı hem de butun fotoğrafları ceken sanatcılarımızı diyorum cunku o da bir sanat, tebrik ediyorum. İnşallah bu sıkıntıların olmadığı, huzne boğan fotoğraflar yerine huzur icerisinde, barışın olduğu, sağlığın olduğu ve salgının bittiği gulen cocukların, annelerin, babaların ve ailelerin fotoğraflarının olduğu nice yarışmalar diliyorum."